اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی نیازی نیست کارهای سخت بکنیم خیلی ساده وضو بگیر دو رکعت نماز بخون بعد دعا کن خدا گفته اگه اینکار رو بکنین و من دعاتون رو مستجاب نکنم پروردگار جفاگری هستم در حالیکه من جفاگر نیستم
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
[QUOTE=130738157]گاهی نیازی نیست کارهای سخت بکنیم خیلی ساده وضو بگیر دو رکعت نماز بخون بعد دعا کن خد ...
این دستور در کتاب اسرار الصلواة میزرا جوادآقا ملک تبریزی هست که منبع بسیار مهم و معتبری محسوب میشه و یه دستور از یه جای عادی نیست حتی در اون کتاب میرزا جوادآقا توصیه استادش ملا حسین قلی همدانی رو میکنه که بهتره در هنگام درخواست بعد از این نماز چه دعای دیگه ای هم بگی و پیشنهاد میکنم در مورد مرزاجوادآقا و استادش کمی نت گردی کنین تا بیشتر بشناسیشون و به ارزش و اعتبارشون پی ببرین
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست