2777
2789
عنوان

ینی منم کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست
والافکری دیگه ازپس مابرنمیادقبلابایدیه کاری میکردن

قربونت بشم کاریه که شده باید کاری میکردن که نکردن متاسفانه .دعا کنید بتونیم این بحران رو رد کنیم .ارامش رو هم نباید از دست داد .بخدا تا دیروز منم حالم بد و نگران بودم دنبال علائم بودم تو خودم تا جاییم درد میکرد میگفتم حتما کرونا گرفتم .با خودم گفتم کرونا منو نکشه استرسش نابودم میکنه یا همش میگفتم خدایا این همه باردار نشدم الان باید تو شرایط خبر مادر شدنمو بشنوم ؟؟ ولی دارم سعی میکنم خودمو نبازم بدنمو تقویت کنم تا اگه خدایی نکرده دچارش شدم بدنم بتونه تحمل کنه 

دقیقا... هزار جور وسیله و ناقل هست واسه سرایت 

یعنی توی این دو روز علت اصلی کرونا رو کشف کردن اون هم انتخابات . بابا جان والا ما روزانه صدبار دستمون رو به جاهای مختلفی میزنیم که قبل اون هزار نفر دست زدن ، توی سوپری ها ، فروشگاه ها ، تاکسی و اتوبوس و ... فقط این وسط استامپ رای و انتخابات شاخ درآوردن . نمیدونم چرا خودمون هم نمیخوایم یه مقدار فکر کنیم.

سلام😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی دستت که الودس رو به صورت نزنی منتقل نمیشه .از پوست که منتقل نمیشه

مشکل اینه فورادست شسته نمیشه به لباس وکیف..میخوره واین ویروس تانه روزبیرون بدن زنده است وفاجعه همینه برای همینه که انقدفراگیره

بچه ها تا کسی حرف از سیر داروهای دیگه زد سریع این حالت رو نگیرید 😐😐...بابا سیر سیستم ایمنی بدنی تقویت میکنه .تکه های لیمو ترش رو داخل اب گرم بندازید و مصرف کنید .هر روز این کارو انجام بدید حالا که دارویی نداره این بیماری مجبوریم سراغ این راهکار ها بریم .و اینکه همه برای هم دعا کنیم