2777
2789
عنوان

ینی منم کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا انقدر ترس و تلقین نگرانی بدتره .ادم به هرچی زیاد فکر کنه جذبش میکنه .نباید انقدر به خودمون و دی ...

عزیزم ویروسه بیماری تلقینی نیست که.یاواردبدن شده یانشده به استرس داشتن یانداشتن هیچ ربطی نداره

وقتی با استامپم سرایت میکنه گوه میخورن میزارن ک ملتو بدبخت کنن فقط گیرشون انتخابات بود بقیه ش براشون ...

قربونت برم  سرایت نمیکنه ، چرا دارید خودتون رو انقدر دچار استرس میکنید

سلام😊 

نترس گلم..حتما هرکی انگشت زده ک کرونا نگرفته.دستاتو تند تندبشور بهداشت را رعایت کن.اگه دور از جون شما قسمتون باشه بمیرم با کرونا ک میمیرم .مرگ دست خداست تاببینی قسمتون باشه باچی بمیریم.خودمم میترسما ولی برای پسرم خودم ب درک

نترس گلم..حتما هرکی انگشت زده ک کرونا نگرفته.دستاتو تند تندبشور بهداشت را رعایت کن.اگه دور از جون شم ...

منم دخترم ۱ سالشه😭😭😭😭😭

خواهشا لایکم نکنید😭🙆‍♀️🤦‍♀️🙏
اگه کسی که الوده بوده استامپ زده باشه بقیه میگیرن

ببینید عزیزم مگه فقط استامپ هست یا مگه فقط مختص این روز هست ، هر روزی که از در خونه میایم بیرون از دستگیره ماشین اا و هزار تا چیز دیگه همین احتمال وجود داره ، فقط رعایت بهداشت

سلام😊 
عزیزم ویروسه بیماری تلقینی نیست که.یاواردبدن شده یانشده به استرس داشتن یانداشتن هیچ ربطی نداره

خود دانی عزیزم میخوایید اصلا انقدر فکر کنید به کرونا تا از استرس خودتونو نابود کنید .کاریه که شده فکره دیگه باید کرد به جای عجز و ناله 

حتی خبرگزاری های رسمی هم نوشتن که باتماس جسمی که فردالوده داشته ویروس منتقل میشهyjcروبخون 

ممکنه منتقل بشه به دستتون  ولی وقتی بشورن و مراقب باشن دست رو به دهان نزنن که مبتلا نمیشن

سلام😊 

حالا كه رفتي و تموم شد امل خواهشا جدي بگيريدو دست برداريد وقتي مسئولين انقدر دور از جون احمقن كه حاضر نشدن براي اينكه بتونن كنترلش كنن دو سه روز عقب بندازن شماها چرا جونتونو ميزاريد كف دستتون؟

وزارت بهداشت بارها گفت به قم كه مكانهايه مذهبيزر فعلا تعطيل كنه گوش نميدن ميگن ضدعفوني ميكنيم اخه ما كه نه دارو دارين نه كيت يه چند روز تعطيل كردنشون چ اشكالي داره