2777
2789

تونستید فراموش کنید؟ من که هیچوقت از ذهنم نمیره جای ناحق کلی فحشم دادن هیچوقت حلالشون نمیکنم از خدا میخوام بدتر از من، سرشون بیاد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برام مهم نیستن فقط اتفاقا خوب شد ذاتشون نشون دادن وقتی باهام حرف میزنن محل نمیدم ✌

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز بمن تو رای گیری بدجور گیر دادن در صورتیکه بخدا مقصر نبودم دادمش بخدا 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

از نادانی شونه. خودتونو ناراحت نکنید

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

مهم نیستن ک بخام ببخشم یا نبخشم اکثرا جوابشونو همونجا میدم ک کینه نشه برام

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من فقط از یکی خیییلی ناراحت شدم که بهم گفت تو که خدا زدتت که بچت مریضه و البته کاربرها هم خوب از خجالتش دراومدن

دیگه هیچکی هیچی بهم نگفته و توهین بهم نکرده فقط بعضیها از پستهای فان که میذارم بدشون میاد که اونم یادم نمیمونه 🤭🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

نه به اسم کاربرا توجه نمیکنم و اینجا مجازیه جدی نمیگیرم به جز چند تا کاربر که دوستم هستن اسم بقیه یادم نمیمونه

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            

مجازی رو زیاد جدی نگیرید. البته منم از یه نفر ناراحت شدم. یه سوال زنونه پرسیدم کلید کرد گفت تو مردی. گفتم برو 50 تا تاپیک دارم همشم درمورد پوشک و شیر و واکسن بچه ست. گفت مگه بیکارم تاپیکو بخونم. منم خیلی حرسم گرفت ازش. تازه 10 نفرم لایک کرده بودنش ک من مرد هستم😔😔