2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 135 پست
غلط کردن،اهمیت نده،امروزبیرون رفتم ملت اصلاااااا رعایت نمیکننننن ماسک ک هیچیی

دقیقامنم امروز رفتم بیرون با خودم میگفتم الان همه توخونن دیدم وای نه بابا همه بیرونن بین اون همه آدم شاید دو سه نفر بودن که ماسک زده بودن یکی رو دیدم گوشیش زنگ خورد دستکششو داشت با دندونش درمیاورد😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها تو کل دنیا که بیشتر از سی تا کشور درگیرش شدن تو این یک ماه فقط ۳نفر غیر از چین مردن اما تو ا ...

ماایرانیارعایت نمیکنیم،مردامونو ک دیگهههه نگم برات،خودخود ویروسن لعنتیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این بیماری یه جوریه ک وقتی خدایی نکرده کسی بگیره تمام کسایی ک باهاشون درارتباط هستن مبتلا میشن، م ...

اخه اونام رعایت کنن دیگه خوب به بابام میگم ژل بگیر دستاتو ضدعفونی کن میگه ول کن توهم😤کرونا اومده که اومده 😐😑

بچه ها تو کل دنیا که بیشتر از سی تا کشور درگیرش شدن تو این یک ماه فقط ۳نفر غیر از چین مردن اما تو ا ...

چون صبرمیکنن تا حال طرف به وخامت برسه بعد تست بگیرن چون تستا گرونه من اینجور شنیدم متاسفانه