2777
2789

سلام دوستان نازنینم . بچه ها یه تعدادی از مردم مشکلاتی دارن که باید جدی بگیرید مثلا من ریه هام حساس هست این بیماری یه عده رو از پا درمیاره  . ریه های  ما طاقت این بیماری هارو نداره . خصوصا که الان توو کمبود دارو هستیم  . لطفا لطفا رعایت کنید . حتما دستاتونو بشورید . لطفا ژل های ضد عفونی دست بگیرید با حداقل 60 % الکل و دست هاتونو ضد عفونی کنید . دستگیره های در رو ضد عفونی منید لطفا . اگه مجبورید از اتوبوس و مترو یا تاکسی استفاده کنید لطفا ماسک بزنید و دستکش یکبار مصرف دستتون کنید بعد اینکه پیاده شدید دستکش رو دور بندازید در سطل زباله در دار . ژل ضد عفونی کوچیک بزارید توو جیبتون و اگه بیرون هستید دست هاتون رو بعد از تماس با وسایل همگانی ضد عفونی کنید . یقین داشته باشید که این بیماری خطرناک تر از اوونی هست که اطلاع میدن فقط و فقط پیشگیری میتونه این بیماریو شکست بده . به خاطر پدر و مادر هامون که سنشون بالاتره و افرادی که بدن های حساسی دارند رعایت کنید تا تموم بشه این مشکل . ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باید سعی کنیم اول از همه پیشگیری کنیم و سعی کنیم به هیچ عنوان مبتلا نشیم . این اولین و مهمترین ...

بله دقیقا ولی ماسک دیگه پیدا نمیشه همه جارفتیم😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃