2777
2789

سعی میکنید یه کاری کنید شوهرتون با بردار هاش رفیق بشه و تلاش میکردین با برادرهاش و خانمهاشون رفت و آمد داشته باشین؟

تعداد رای : 28
نظرسنجی
بله
10
35%
خیر
18
64%
لایک نکنید لطفا❤

نه بابا 

دخالت نكن ولشون كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در واقعیت تو همین شرایط هستم...ولی دخالتی نمیکنم چون دارم میبینم که دو تا از برادراش تمام سعیشونو میکنن تا سهم شوهرم و یه برادر دیگه اش رو از ارث بالا بکشن

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

من اصن دخالت نمیکنم..چهار تا برادرن  گاهی خون همو سر میکشن و همدیگرو تا حد مرگ میزنن...گاهی هم انقد باهم خوب میشن که بیا و ببین😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

برا من این اتفاق افتاد جاریم جواب سلاممو نمیداد و ب شوهرم فقط ی سلام بااخم میکرد .بااینکه حرفشون زور بود و بزور میخواستن اموالمونو ب زور و مفت بخرن و راصی نشدیم خودشون قهر کردن من بی تفاوت بودم شوهرمم میگفت قطع رابطه اخر گفتم برادرته کل خانواده شوهرمو دعوت کردم اونارم دعوت کردمکم کم دوباره خودشون خوب شدن

نه والا.یه بار پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی ناراحتمون کردن(البته کار همیشه شون هست منتها اون اوایل من نمیدونستم اینجوری هستن) و شوهرم مدتی اصلا خونه شون نمیرفت و تماسم نمیگرفت.من میگفتم پدرمادرن دلشون میشکنه و...با یه بدبختی بعد کلی مدت تونستم راضیش کنم بریم خونه باباش.همون روز پشیمونمون کردن!از خونه که اومدیم بیرون شوهرم گفتش تقصیر توشد،تو گفتی بیایم و... خلاصه اینکه منم پشت دستمو داغ کردم  البته استارتر بستگی داره به طرف.خانواده همسر من واقعا بی انصاف و نالایق هستن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
برا من این اتفاق افتاد جاریم جواب سلاممو نمیداد و ب شوهرم فقط ی سلام بااخم میکرد .بااینکه حرفشون زور ...

من میخوام رابطه شوهرم با برادرهاش خوب بشه ولی جاریام نمیخوان😭😭😭

منم شدم شبیه جاریها الان

لایک نکنید لطفا❤