2777
2789
عنوان

نظر سنجی( اگر شوهرتون با برادر هاش اختلاف بخوره...)

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست
من میخوام رابطه شوهرم با برادرهاش خوب بشه ولی جاریام نمیخوان😭😭😭 منم شدم شبیه جاریها الان

جاری منم خیلی بیشخصیته بااینکه ی مسئله بین داداشا بود خودشو قاطی کرد گرچه من بهش بعد اس دادم گفتم مشکلی داری ک سلام نمیکنی و این حرفا میگفت ن من ازشوهرت ناراحتم چرا سهم ارثشو بما نفروخت 😑منم گفتم بین برادراست بهتره ما زنا خودمونو قاطی نکنیم بعد دیدم ادم نمیشه بی تفاوت شدم اخرشم دعوتشون کردم گفتم من فرهنگم مثه اونا نیس

نه والا.یه بار پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی ناراحتمون کردن(البته کار همیشه شون هست منتها اون اوایل من نم ...

پدر شوهر و مادرشوهر من خیلی خوبن حتی برادر شوهرامم خیلی آقان ولی خانوماشون خوب نیستن وقتی خانوماشون پیششون  باشن برادرشوهرام جریت ندارن به من حتی سلام کنن😐

لایک نکنید لطفا❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهر و مادرشوهر من خیلی خوبن حتی برادر شوهرامم خیلی آقان ولی خانوماشون خوب نیستن وقتی خانوماشون ...

جاری فعلا ندارم.برادرشوهرام خوبن ولی اختیاردارشون باباو مامانشون هستن.امامن از اول پدرشوهرم دومم مادرشوهرم.خوشبحالت باباو مامان شوهرت خوبن واقعا خوشبحالت بانو

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
جاری منم خیلی بیشخصیته بااینکه ی مسئله بین داداشا بود خودشو قاطی کرد گرچه من بهش بعد اس دادم گفتم مش ...

به نظرت من چکار کنم؟ جاری های من ظاهری خوبن ولی از رفتار برادرشوهرام معلومه پشت سرم حرف زیاد میزنن چون وقتی برادر شوهرام با زناشون پیشم هستن حتی با من حرف نمیزنن به زور سلام میدن ولی وقتی تنهان خیلی خونگرمن

لایک نکنید لطفا❤
ول کن واست مهم نباشه بی تفاوت باش .رفت وامد کن ولی صمیمی ن

رفت و آمدی که فضا سرد و کسل کننده باشه چ فایده ای داره؟ 

به نظرت برای تلطیف فضا برم بشینم کنار جاریم؟ درصورتی که اون هیچ  وقت پیش قدم نشده واسه صحبت

لایک نکنید لطفا❤
رفت و آمدی که فضا سرد و کسل کننده باشه چ فایده ای داره؟  به نظرت برای تلطیف فضا برم بشینم کنار ...

ی بار اینکارو انجام بده اگر دیدی خوب شد ک هیچی اکه دیدی ن باهات گرم نگرفت دیگه پیش قدم نشو چون فقط خودتو کوچیک میکنی

ی بار اینکارو انجام بده اگر دیدی خوب شد ک هیچی اکه دیدی ن باهات گرم نگرفت دیگه پیش قدم نشو چون فقط خ ...

قبلا کردم این کارو هیچ فایده نداشت. همیشه من باید اول پیش قدم بشم. من دلم برای شوهرم میسوزه به جز من و برادرهاش و پدر و مادرش کسی رو نداره😔😔😔

لایک نکنید لطفا❤
یعنی رفتی پیشش تحویلت نگرفته ؟

چرا میرم پیشش حرف میزنه ولی اول حتما من باید برم پیشش بشینم شروع به صحبت کنم اگر این کارو نکنم اصلا محل نمیده اون لحظه جواب میده ولی دفعه بعد دور هم جمع شیم بازم من باید برم پیشش و اگر نه محل نمیده

لایک نکنید لطفا❤
چرا میرم پیشش حرف میزنه ولی اول حتما من باید برم پیشش بشینم شروع به صحبت کنم اگر این کارو نکنم اصلا ...

نمیدونم والا شاید بهت حسودی میکنه ..اگر خودت دوسداریو اذیتنمیشی ایراد نداره اینکارو هردفعه انجام بدی بستگی بخودت داره

حس نمیکنی اینجوری شوهرت افسرده بشه؟

نه بابا..دوست داره از برادر واسش بهترین...برادراش دشمنن..همش خون به دلش میکنن....نباشن بهتره

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562