2777
2789
عنوان

کمبود وزن شدید

3627 بازدید | 31 پست

سلام.من 19  سالمه با قد 160 وزنم 38 هر کاری میکنم چاق نمیشم😭😭.دیگه کلا دارم افسردگی میگیرم به نظرتون بدنسازی تاثیر داره؟

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بی تاثیر نیست یه مدت شش ماهه قرص تقویتی مثل مولتی ویتامین مینرال با قرص ماهی بخور 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بدنسازی در دراز مدت تاثیر گزار خواهد بود 

مطمعنن کم میخوری برو کارشناس تغذیه و از رو برنامه غذا بخور و تو یه ساعت مشخص مطمعن باش چاق میشی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
قرص بخور حاهر شوهرم ۲۲ سالش بود با چهل کیلو وزن الان ۵۲کیلوشده

چه قرصی خورده  اونا همشون عوارض دارن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره بی تاثیر نیست یه مدت شش ماهه قرص تقویتی مثل مولتی ویتامین مینرال با قرص ماهی بخور 

تاثیرش بعد چه مدت معلوم میشه؟

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
قرص بخور حاهر شوهرم ۲۲ سالش بود با چهل کیلو وزن الان ۵۲کیلوشده

چه قرصی؟عوارض نداره یعنی

تاثیرش بعد چه مدت معلوم میشه؟

شش ماه بخور اگه دیدی اثر داره ادامه بده مثلا یه ماه نخور بعد ول کن .من خودمم لاغر بودم هر روز این قرص رو میخورم الان نرمال شدم حالا نمیدونم داره سنم میره بالا چاق شدم یا بخاطر قرصه الان وزنم نرماله حالا ضرر نداره که بخور

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه