قرص دگزا و سیپرو واقعاااااخیلی خیلی چاق شده باس ن اصلاااااااانداشت الان انگار پروتز کرده😅😅😅
این قرصا ضرصها ضرر خیلی بیشتر از سودشه
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دگزا و سیپروپتادین یه وقت نخوری پوکی استخوان شدید میگیری عصبی و وحشی میشی اصلا سراغش نرو اون تقویتی ها رو بخور اگه حوصله ورزشم داری برو بعد در حین ورزش کاکایو و اب زیاد بخور وقتیم اومدی خونه کمپوت اناناس و تخم مرغ بخور متاسفانه من از ورزش بدم میاد
خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
واسه اینکه عزیزم هیچ ضرری نزده انشااالله ک ضرر بزنهبهش هههههههههه
کورتونه دیگه من خودم بخاطر بیماریم خوردم هزار جور بلا سرم اومد خاک تو سرش انقد بیسوادو عامیه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏