2777
2789
عنوان

کمبود وزن شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3627 بازدید | 31 پست
اپ زیره رو  نصب کن بعد روزانه ۱۸۰۰ کالری بخور شبها غذای چرب و شیرینی بخور هر هفته ۶۰۰ گرم اض ...

اها مرسی امیدوارم جواب بده😊

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص دگزا و سیپرو واقعاااااخیلی خیلی چاق شده باس ن اصلاااااااانداشت الان انگار پروتز کرده😅😅😅

این قرصا ضرصها ضرر خیلی بیشتر از سودشه 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
شش ماه بخور اگه دیدی اثر داره ادامه بده مثلا یه ماه نخور بعد ول کن .من خودمم لاغر بودم هر روز این قر ...

ممنون دوست عزیز😊

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

حساب کن ببین چقدر کالری در طول روز  مصرف میکنی

با اپ زیره یا اپ مانکن

فکر کنم غذات کمه

قرص فایده نداره وقتی ولش کنی دباره لاغر میشی

باید کالری روزانتو ببری بالا با خوردن کیک خامه ای غذا یچرب

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد
ممنون دوست عزیز😊

دگزا و سیپروپتادین یه وقت نخوری پوکی استخوان شدید میگیری عصبی و وحشی میشی اصلا سراغش نرو اون تقویتی ها رو بخور اگه حوصله ورزشم داری برو بعد در حین ورزش کاکایو و اب زیاد بخور وقتیم اومدی خونه کمپوت اناناس و تخم مرغ بخور متاسفانه من از ورزش بدم میاد

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دگزا و سیپروپتادین یه وقت نخوری پوکی استخوان شدید میگیری عصبی و وحشی میشی اصلا سراغش نرو اون تقویتی ...

اره حتی اگه چاقم کنه مریضی پشتشه بازم مرسی

واسه اینکه عزیزم هیچ ضرری نزده انشااالله ک  ضرر بزنهبهش هههههههههه

کورتونه دیگه من خودم بخاطر بیماریم خوردم هزار جور بلا سرم اومد خاک تو سرش انقد بیسوادو عامیه 

تیروئیدتو چک کردی؟ اخه خیلی کمبود وزن داری!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏