اره واقعا خیلی ها تو اینستا خیلی مفتی با همه چیز رسیدن
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
عزیز تو به این نتیجه نرسیدی خدا نمیتونه سرنوشت بنویسه پدر مادر مینویسن سرنوشت رو از پدر مادرت بخواد اونایی که پدر مادر عالی دارن شغل و پول و امکانت خود به خود دارن ولی اونایی که ندارن بدبختین خدا هم هیچ کاری نمیتونه بکنه
اکثر ادمای پولدار دور اطرافم سالها تلاش کردن به این وضعیت رسیدن.اما تعداد کمی دیدم که تو دو سه سال پولدار بشن.چیزی که بهش علاقه دارید و مهارت و استعدادشو دارید رو دنبال کنید.اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای خودتون در نظر بگیرید با دیگر کسب وکارهای مشابه کارتون رقابت کنید.اگر کارتون رو رها نکنید و ادامه بدین در صورتی که مسیرتون درست باشه شما هم بعد چند سال موفقیت میشید
عزیز تو به این نتیجه نرسیدی خدا نمیتونه سرنوشت بنویسه پدر مادر مینویسن سرنوشت رو از پدر مادرت بخواد ...
چه تفکرات بچه گانه ای . خیلیا هستند بدون پشتیبانی پدر و مادر با لباس تنشون به همه جا رسیدند . اونایی که دنبال پول باباشون هستند اگر پسر باشه بدرد لای جرز هم نمیخوره .
والا یه کسایی تو فامیلای ما پولدارن که بخدا هیچی هم ندارنا فقط شانس دارن نه نمازی نه خدایی / کل روز هم دارن غیبت میکنن بری خونشون فکر میکنن تو دزدی همجا دنبالت میان / من فقط فکر میکنم شانس دارن