سحر٧٧ مدیر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2236 عنوان راه نهایت بدجنسی و دق دادن قوم شوهر(تاپیک فانه) | مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 66 پست راه نهایت بدجنسی و دق دادن قوم شوهر(تاپیک فانه) و جنبه شوخی داره برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸 1398/11/30 | 19:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saan0000ya عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 5269 شوهرم عادت داره سرسفره گوشتای خورشتشو میذاره رو برنجه من بعد مامانش یجوزی نگا میکنه انگار ازگوشت اون ... انگار ازگوشت بدن اون میکنه!
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2236 اگه بلد بودیم عضو انجمن زنان مظلوم نی نی سایت نمی شدیم😒 من کلا میرم میشینم با همسری پچ پچ میکننم و میخندم ،همیشه باالفاظ عشق جانم و اینا صداش میکنم ،حرف ک میزنن خودمو مشغول میکنم چیزی گفتن میگم جی جیزی گفتی ؟؟ 😁😁😁 هرچیز جدید بگیرن میگم وای فک کردم داشتی از قبل فلان جا بهترشو ارزون میدادن 😁😁😁 برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2236 اتفاقا جدی بگین کامنت اخرمو بخون برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
دوسیب عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 2602 انگار ازگوشت بدن اون میکنه! اره بخدا شوهرم خودش ب نگاهش پی برد بمن گف مامانم چ بد نگا میکنه گفتم نریز بدش میاد گف تو بخوری چاق شی انگار خودم خوردم😃 خداجونم میگم چرا تقاص سیبی کحواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12349 ناقلا ماچهارتاجاری هستیم باورکن ازین خبرانیست خواهرشوهرام از ماچهارتا حسودیشون میشه ماجاریا باهم ... خدا براهم نگهتون دارهجاری خوب نباشه باید خاهرشوهر خوب باشهخاهر شوهر خوب نباشه جاری خوب باشهبالاخره یکی این وسط خوب باشه آدم احساس تنهایی نکنه قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2236 زمان عید دیدنی جیش تو سماور 😂😂😂😂😂😂نمیری برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2236 جار ی من کارش اینه همش میگه آقا رضاگفتن امروز لباس میشوری با لباسشویی اتوماتیک دیگه غذانپز از بیرون ... وقتی میگخ باگوشیت وربرئ انگار نمیشنوی بگو چی گفتی و چیزیم گف لبخند ملیح بزن کونش میسوزه برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
saan0000ya عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 5269 وقتی میگخ باگوشیت وربرئ انگار نمیشنوی بگو چی گفتی و چیزیم گف لبخند ملیح بزن کونش م ... واچراخب من با لبخندگوش میکنم بعدشم میگم آفرین که آقا رضا قدرتونو میدونه. ازبس ازشماخوبی میبینه خوبی میکنهاونم میگه ارههههه دیگه بعدم میره توفکر!😑😑😑
سحر٧٧ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2236 شوهرم عادت داره سرسفره گوشتای خورشتشو میذاره رو برنجه من بعد مامانش یجوزی نگا میکنه انگار ازگوشت اون ... 😁😁وای چ خوب برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
آهو_ناززی عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1377 اتفاقا برا من قمم خخخخ ولی خدا نکنه تازه میخوان بیان خونم منم باردار خیلی مواظب خودتون باشین بگو بهشون کرونا اومده تازه شما برید پیش اونا اونا کدوم شهرن؟
aseman99 عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 8763 شوهرم عادت داره سرسفره گوشتای خورشتشو میذاره رو برنجه من بعد مامانش یجوزی نگا میکنه انگار ازگوشت اون ... اخ مث من از من بادوم بود من ظرفاشم بهش نمیدم😂 لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
yashar12311 عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 1191 اقا اگه شوهرتون به مادرش و برادراش و خواهرش که ازدواج کرده کمک کنه شما چکار میکنید دوستان ؟؟؟؟