2777
2789

بیاین خاطره بازی 

منم ماه دیگ نامزدیمه ازالان کلیی ذوق دارم

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نگفت😑🤐

زبونش بند اومده بوده  

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
لباس شب مجلس یا لباس عقد تو محضر😁

شب مجلس  

هیچی😑حتی تو لباس عروسی هم دید فقط گفت بدو دیر شد😕

😂😂😂😄

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم

من برای عقدم ک رفتم آرایشگاه ،‌وقتی اومد دنبالم با لباس بلند دید منو ، بغلم کرد گذاشت ماشین🙈انقد هم ذوق داشت ، ب من میگغت وای ناهید خیلی قشنگ شدی ، تو تالار هم انقد خوشحال بود ، بعدشم وقتی حلقه هارو انداختیم پیشونیمو بوس کرد🙈🙈🙈🙈❤❤❤😍💗💑

حالا شانس هیشکی خیابون نبود ، وگرنه آبروم رفته بود

شدی قلبُ تنُ روحم 💍💕

هیچی فقط نگام کرد منم نگاش کردم لبخند زد آیییییی دلم ضعف رف براش

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔