2777
2789

سلام من باردارم هفته 26 همسرم میگه 3 روزه بریم دبی برای سفر کاری . من میترسم بابت کرونا نمیدونم اونجا چه خبره ؟ چی کار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون کرونا دارن نری ....

بیخیال بابا برو خوش باش ...

هرکسی قسمت و سرنوشتی داره 

تو ایران هر سال پانزده هزار نفر تو تصادفات فوتی میشن متاسفانه اوناکروناداشتن؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کرونا کشنده نیست ولی چون بارداری ممکن خطرناک باشه واسه خودتو بچه

پس بقیه تو چین چرا مردن؟😮

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همشون کرونا دارن نری .... بیخیال بابا برو خوش باش ... هرکسی قسمت و سرنوشتی داره  تو ایران هر ...

با همین بیخیالیا فک کنم ملت پاشدن رفتن شمال اونجا اسیر شدن تو سرما😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
پس بقیه تو چین چرا مردن؟😮

عزیزم چین یک میلیاردو هشتصد نفر جمعیت داره و به مرگ طبیعی روزانه ۲میلیون نفر میمیرن این کرونا م در چین ۲۰۰ هزار نفر کشته داده که نسبت به جمعیتشون چیزی نیست

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
با همین بیخیالیا فک کنم ملت پاشدن رفتن شمال اونجا اسیر شدن تو سرما😑😑

گیسو جان آخه چیزی که احتمالش کمه فرق داره مگه آدم میشه خودشو تو خونه حبس کنه ؟! بره اما بهداشت رو رعایت کنه 

بعد برف قابل پیش بینی بود و گفته بودن ولی مردم توجه نکردن متاسفانه ...

بعد برف نهایت یک هفته این مریضی شاید سالها بخواد وجود داشته باشه بشینیم همه تو خونه؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️