2777
2789
آره روزی بیست دقیقه برو روش بقیشو شکم بزن چوب بردار چوب کمر بزن کمرت هم باریک میشه یا برو پیاده روی ...

ببخشید من خیلی نابلدم
چوب چیه؟ سرچ کردم چیزی نیورد :(
باشگاه نزدیکم نیست تنبلیم میاد
بیست دقیقه بدوم؟
اینو میدونین که برای زانو ممکنه بد باشه یا نه؟من شنیدم خیلی ترسیدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من خیلی نابلدم چوب چیه؟ سرچ کردم چیزی نیورد :( باشگاه نزدیکم نیست تنبلیم میاد بیست دقیقه بدوم ...

آره هر چیزی زیادیش بده.ببین یه دونه چوب درازا هست که داخل طِی هست اونو از سر طی جدا کن بذار رو شونه هات به طرف چپ و راست کمرتو تکون بده نه پاهات تکون بخوره نه سرت فقط کمرت.تو اینترنت سرچ کن نحوه صحیح چوب کمر زدن.ولی در کل برو باشگاه برا روحیت خیلی خیلی خوبه و اندامتو خوب میکنه 

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..
چرا؟میشه بگی؟ صرفا بیتشر خوشت میاد یا بهتره به نظرت؟

هر دو خوبه طناب زدن و تردميل هر دو براي گرم كردنه كه من ترجيحم براي كسايي كه تازه شروع ميكنن تردميله ، درسته زانو درد ميشي اما دو روز اول بعدش همه چيز به روال عادي برميگرده ورزش خوبه چه توو خيابون بدويي چه رو تردميل بزار روي دور متوسط كه اذيت نشي ، بعد از طناب و تردميل هم وزنه بزن و اسكوات برو 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
آره هر چیزی زیادیش بده.ببین یه دونه چوب درازا هست که داخل طِی هست اونو از سر طی جدا کن بذار رو شونه ...

اهان خیلی ممنون لطف کردین...
من از ورزش فقط دویدن رو میشناختم عملا توی سال های اخیر که اون رو هم یه مدت تعطیل شده بود
باز هم ممنون
فقط طناب رو هم میشه نظرتون رو بگین ؟

هر دو خوبه طناب زدن و تردميل هر دو براي گرم كردنه كه من ترجيحم براي كسايي كه تازه شروع ميكنن تردميله ...

اسکوات رو یکی از دوستان هم گفتن...
پس این هم در ترکیب اون ها خوبه؟
ممنون

اهان خیلی ممنون لطف کردین... من از ورزش فقط دویدن رو میشناختم عملا توی سال های اخیر که اون رو هم یه ...

طناب افتادگی رحم میاره چون میپری بالا میپری پایین سینه ها رو هم شل میکنه حرفمو گوش کن ابجی برو باشگاه اعتماد به نفست انگیزت همه چیت میره بالا نزدیک خونتونم هست راحت میری‌میای هفته اول سختته بعدش اگر یه روز نرس باشگاه سختت میشه

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی..