2777
2789
عنوان

پیشنهاد شام برای جشن تولد

192 بازدید | 14 پست

دوستان من برای پسرم میخوام تولد بگیرم،باید دوبار بگیرم،به بار خانواده خودم یه بار همسرم،چون تعداد زیاده و خونم کوجیکه نمیتونم یه جا بگیرم

تولد تو عیده،منم دست تنها،باید کلی کار انجام بدم

همیشه چند مدل دسر و فینگر فود و سالاد درست میکنم،کیک و تنقلات عید هم که هست

به نظرتون زشته برای شام مرغ بریونی بگیرم؟

واقعا دیگه نمیرسم دست تنها شام هم بزارم

نه عزیزم‌زشت‌نیست

خیلیم خوبه

منم دعوت کن😋😋😋

ولی در کل سعی کنیم تو خانواده ها جا بندازیم که مهمونیا ساده تر برگزار شه که وقتی مهمون داریم چه از لحاظ مالی چه از لحاظ فیزیکی تو فشار نباشه🙂

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن زشت نیس. بیار کنارش دورچین بزار با پلو عالیع

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اتفاقا با یخورده سیب زمینی سرخ کرده غذای خوشمزه ای میشه.

زشت نیست؟

دوست داشتم کباب و جوجه بگیرم ولی تعداد زیاده هزینم خیلی میره بالا،عیدم هست ما همیشه شب عید صفر میشیم از لحاظ مالی

نه عزیزم‌زشت‌نیست خیلیم خوبه منم دعوت کن😋😋😋 ولی در کل سعی کنیم تو خانواده ها جا بند ...

پسر من سه سالشه تاحالا براش تولد نگرفتم،دفعه اوله دارم تولد میگیرم،وگرنه خودمم مخالف تجملاتم،ولی چون دفعه اوله حس میکنم توقعات بقیه بالا باشه

چه فینگر فودی درست میکنی؟ به منم یاد بده

تو اینستا کلی مدل مختلف هست راحته

من ناگت و سوسیس و قیف الویه و لازانیا لقمه ای و پیراشمی و اینجور چیزا درست میکنم

پسر من سه سالشه تاحالا براش تولد نگرفتم،دفعه اوله دارم تولد میگیرم،وگرنه خودمم مخالف تجملاتم،ولی چون ...

خدا حفظش کنه عزیزم

به توقعات بقیه نگاه نکن

چند بار همونجور که امکانشو داری رفتار کنی توقعات بقیه ود به خود تنظیم میشه🙃

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
چوا دوبار. خب ی باغ کرایه کن.همه وو دعوت کن تا زحمت و خرجت هم کم شه

انشالا تولد ۶سالگیش میخوام تولد بزرگ بگیرم تو تالار

فعلا زوده هیچی نمیفهمه فقط خستگیش برا من میمونه

زشت نیست؟ دوست داشتم کباب و جوجه بگیرم ولی تعداد زیاده هزینم خیلی میره بالا،عیدم هست ما همیشه شب عی ...

نه عزیزم مرغ و از جای خوب بگیری خیلی خوشمزه اس من خودم تو کار رستورانم.خیلی ها میان ازمون واس مراسم مختلف مث تولد میگیرن اونم تو بالا شهر تهران. الانم فک نکن مرغ غذای ارزونیه خوبشو بگیری نزدیک چهل تومنه

اگر اذیت نمیشی برام یه صلوات بفرست ♥
نه عزیزم مرغ و از جای خوب بگیری خیلی خوشمزه اس من خودم تو کار رستورانم.خیلی ها میان ازمون واس مراسم ...

مرسی عزیزم

عاره ارزون نیست ولی گفتم پلو چلو نیست بد نباشه؟