2777
2789

سلام

دیروز رفتم سونو ان تی

اولا بچه پشتش به ما بود و موقعیتش مناسب ان تی نبود، ۶ بار نیم ساعت در میون میرفتم میخوابیدم و حسابی شکممو فشار میداد از ساعت ۴ تا ۷ درگیر سونو بودیم

دوما بر اساس سونوی قلب میشدم ۱۲ هفته و ۵ روز 

ولی ان تی ۱۱ هفته و ۴ روز در اومد.

عدد ان تی هم ۱.۹ بود و همه چیز نرمال بود

خیلی بخاطر سنش نگرانم😣😣

کیا محاسبه ان تی شون کمتر از سونو قلبشون بوده؟

بسلامتی عزیزم

کجا رفتی؟ 

حااا من برعکس شما ان تی چند روز جلوتر ستاره زده خیلی نگرانم تا برم پیش دکتر سکته میکنم

برینیجات نخورده بودی؟ من دوتا کمپوت ۴ تا شکلات و ابمیوه سن ایج که همش قند خوردم

نگران نباش سن بک هفته جابجاییی طبیعی

منم مثل خودت نگرانم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۱۵روز اختلاف طبیعیه

همه چی نرمال و خوبه

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
بسلامتی عزیزم کجا رفتی؟  حااا من برعکس شما ان تی چند روز جلوتر ستاره زده خیلی نگرانم تا برم پ ...

ببین زیاد بزنه ینی رشدش زیاد بوده و خیلی خوبه ولی کم بزنه ینی رشدش کم بوده😥😥😥

بسلامتی عزیزم کجا رفتی؟  حااا من برعکس شما ان تی چند روز جلوتر ستاره زده خیلی نگرانم تا برم پ ...

تا ۱۵روز جلوتر و عقب تر باشه مشکلی نیست

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
اینکه طبیعی چون جوری ک ماحساب میکنیم دقیق نیس سونو دقیق تو که دقیقا نمیدونی لقاح کی صورت گرفته

طبق پریودی نگفتم 

محاسبه ی من طبق سونوی قلب بود سونو که اشتباه نمیگه

ببین زیاد بزنه ینی رشدش زیاد بوده و خیلی خوبه ولی کم بزنه ینی رشدش کم بوده😥😥😥

نه بابا ستاره زده کفته به دکتر نشون بده

احالا من تا جواب ازمایشم بیاد میمیرم

شما کجا رفتی؟ تهرانی؟ 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه بابا ستاره زده کفته به دکتر نشون بده احالا من تا جواب ازمایشم بیاد میمیرم شما کجا رفتی؟ تهرانی؟ ...

عکسشو بفرست ببینم چی زده

و لایکم کن