2777
2789

دخترم یکسالشه خیلی ضعیفه دکتر بهش امگا3 داده چون راه نمیره بهداشت گفته آد بهش بده بنظرتون همزمان این دوتا رو بخوره طوری نمیشه کسی تا حالا داده ب بچش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 16 ماهش بود راه افتاد یکسالگی چهار دست و پا میرفت دکتر برلش شربت osteocare نوشت و منم قطره سیدرآل براش گرفدم با مولتی ویتامین خارجی هر سه تا شربت صبح و ظهر و شب هر کدونو یکقاشق مسدادم سریع راه افتاد 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
روی شربت امگا نوشته ویتامین A E Dاین قطره ک آد هست میترسم زیادی بشه

خوب آد رو نده

امگا ۳ برا افزایش تمرکزه

بچه باید چکاپ بده علت ضعیف بودنش معلوم شه

ببرش یه متخصص دیگه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

عزیزم بهتره سوالای دارویی تون رو تماس بگیرین از اطلاعات دارویی بپرسین نه اینجا. اگه اشتباه راهنمایی کنن خدای نکرده مشکلی پیش بیاد چیکارمیکنی.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

عزیزم اسم شربت امگاس.

به بچه برادر منم داد دکتر چون ضعیف بود و دیر راه افتاد. مقادیرش رو نگاه کن روی جعبه اگه مقدار ویتامین د که دارهکافیه واستاندارد هست یعنی به اندازه آ د بهداست هست نمیخواد بدی.متوجه منظورم سدی؟

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
دختر منم یکسالشه نمیتونه چهار دست پا بره

زیاد تو افتاب ببرش 

من دکتر از مچ دست پسرم عکس انداخت و گفت از سن خودش کمتره دوباره باید ببرمش چک بشه 

حتما آپارتمان نشینی و آفتاب نداری مثل من

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند