الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من 16 ماهش بود راه افتاد یکسالگی چهار دست و پا میرفت دکتر برلش شربت osteocare نوشت و منم قطره سیدرآل براش گرفدم با مولتی ویتامین خارجی هر سه تا شربت صبح و ظهر و شب هر کدونو یکقاشق مسدادم سریع راه افتاد
عزیزم بهتره سوالای دارویی تون رو تماس بگیرین از اطلاعات دارویی بپرسین نه اینجا. اگه اشتباه راهنمایی کنن خدای نکرده مشکلی پیش بیاد چیکارمیکنی.
بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
به بچه برادر منم داد دکتر چون ضعیف بود و دیر راه افتاد. مقادیرش رو نگاه کن روی جعبه اگه مقدار ویتامین د که دارهکافیه واستاندارد هست یعنی به اندازه آ د بهداست هست نمیخواد بدی.متوجه منظورم سدی؟
اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.