2777
2789
عنوان

شوهرم‌ میگه طلاهاتو بفروش

754 بازدید | 83 پست

خانما شوهرم میگه هر چی طلا داری بفروش بده به من با پولشون معامله کنم مثلا خونه خرید وفروش کنه بنظرتون چکار کنم؟کار درستی؟بد من به شوهرم خیلی اطمینان ندارم ما همش قهر و دعوا داریم میگم نکنه بخاد طلاهامو ازم بکشه ببره بهش گفتم خونه یا ماشینتو بفروش خو با پولش برو معامله میگه من ریسک نمیکنم اودم خونمو فروختم بد تا پولاش دستم بود یدفه همه چی کشید بالا ملک همه چی رفت بالا حسرت بخورم چرا خونمو انقد دادم بد دیگه نتونم با پولم خونه ای بخرم نه چیزی صاحاب هیچی نشم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید میدونم فکر خوبیه ولی من اگه بهش اعتماد داشتم ی درصد هم شک نمیکردم و حاضر بودم واسش جونم بدم چ برسه به فروختن طلا ولی ما حتی ۲ سال باهم قهر بودیم زندگیمون به پای طلاقم داشت کشیده میشد بهش بی اعتمادم