2777
2789

سلام بر هم دهه هایم خوب هستین؟بیاین دورهم

باشیم بگیم بخندیم از خودتون بگین از موفقیت هاتون💪 از ایکه چکار میکنین ازدواج کردین بچه مچه دارین بیان😉

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چیه شوخرشم ندارم😐

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊

خستم خستههههههه

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من