2777
2789
عنوان

آخه آدم با چند نفر قطع رابطه کنه؟😪

2439 بازدید | 59 پست

اصن موندم چرا انقدر دور و بر من پر از آدمهای نخاله است.با خونواده شوهرم که قطع رابطه،کردم رفت .حالا مونده فامیلای یکی از یکی خوشگلترم.یه خاله دارم هر وقت میبینتمون تیکه بار آدم میکنه یه خاله دارم فقط پز مال و اموالشو میده کلا انرژی منفی میده ماهی ۳۵میلیون حقوق میگیرن بعدش میگه ما کارمندیم و نداریم و ازین حرفا .. داییام که کلا مفقودالاثر شدن هیچ وقت عید خونه ما نمیان منم تصمیم دارم نرم دیگه خونشون.خواهر بزرگترم مشکل روانی داره با هممون قهره چرت و پرت زیاد میگه بهم دلمو شکسته .همیشه از بابام طلبکاره که خوه مفتی بده بشینیم توش.دادشمم که کلا طرف زنش رفت و آمد میکنه پیش زنش به مامانمو من و آبجیم توهین میکنه لباسامونو مسخره میکنه بعد به همراه زنش قه قه میخندن. وقتی باهاش دست میدم یا حالشو میپرسم محلم نمیده.پیش بچم حرفای زشتی میزن سرخ و سفید میشم.به بچم از الان میگه مامانتو دوست ندشته باش بزرگ شدی فقط زنتو بخواه.منم تا به الان احترام بزرگیشو داشتم و به خاطر آبروی خانوادگی و مامانم چیزی نمیگفتم اما دیگه نمیخوام ریختشونو ببینم . اما تا حالا هیچکدوم اینا رو به شوهرم نگفتم همیشه ظاهر رو حفظ کردم الان اگه بخوام هیچ جا نرم شوهرم فکر میکنه کلا مشکل از منه و من آدم بسازی نیستم اما بخدا دیگه خسته شدم از رفتار بقیه و کوتاه اومدنم فقط بخاطر آبروس😪😕.کسی هست مثل من این مشکل رو داشته باشه؟ به شوهرم چی بگم آخه؟ بگم از همه بدم میاد ؟ فردا پس فردا میترسم سو استفاده کنه بزنه به سرم اگه هم نگم مجبورم این نخاله ها رو تحمل کنم و فقط تو دلم بسوزم.چیکار کنم ؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

یکمم درباره ویژگی های خودت بگو

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

ببخشید ناراحت نشه

ولی قک نمیکنی یجای کار خودتم ایراد داره.مگ میشه اینهمه آدم همه از دم بد باشن

خودت میگی داداشم با طرف زنش میگرده 

در صورتی ک شور خودتم پسر ی خانوادس و قطع رابطه کردی باهاشون 

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب هر کسی یه ایرادی داره

گل بی خار خداست...

منم با کمتر کسی رفت و آمد دارم...هر کدوم ایرادایی دارن که برام غیر قابل تحملن...

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

منم نسبت به دوستام اینحور بودم . دیگه کلا روابطمو محدود کردم و با بعضیا قطع رابطه . راستش خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم اما باز به خودم میگم بعصی ادما نبودنشون بهتر از بودنشونه

همینم  با این تفاوت ک عاشق خواهرمم ....بیشتر از خودم دوسش نداشته باشم...کمترم ندارم....

و با خونواده ی خودمم بد نیست رابطه م....

ولی فامیل هی.....

بدجوری بیخودن

پذیرش انواع سفارش های ربان دوزی شامل تابلوهای برجسته ی ربان دوزی شده،دیوار کوب،رومیزی،جانماز،تزیین جام،کوسن،اپلیکه برای دیزاین کیف و کفش و...پذیرفته خواهد شد پیج اینستاگراممو تازه زدم....در صورت تمایل عضو بشید ❤❤❤❤gallery_honari_melorin
حالم از داداشت یهم خورد

خودمم حالم ازش به هم میخوره

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

منم عیییییییییییین توام دلم میخواد با همه کات کنم مجردم مادرم میگه تقصیر تو در حالیکه من بی زبونم و مادرم ترسو

ببین تو کاتتو بکن و اگر شوهرت خیلی تو دست وپات پیچید بگو قضاوتت نکنه خودت باید درستش کنی