2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت...☹

2139 بازدید | 43 پست

دخترم خیلی خرابکاره و خیلی اذیت میکنه منم مجبورم دعواش کنم یا باهاش قهر کنم چند موردم سخت تر بوده 

ب خدا من خیلی دارم تلاش میکنم که دختر خوبی باشه و مودب باشه باهاش صحبت میکنم ولی خب توجهی نمیکنه

حالا اقا دراومده بهم میگه تو بلد نیستی بچه تربیت کنی این بچه به خاطر تو تو این جامعه هیچی نمیشه من اصلا بیخیال این بچه و ایندش شدم به خاطر تو

خب من چه خاکی تو سرم بریزم منم تحت فشارم بار این بچه فقط رو دوش منه تا میگه اهم میگه ببین اینم از تربیتت درصورتی که ذات و ژن همشون ناهنجاریه

دیگه خسته شدم از این زندگی

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مطالعه نمیکنی که یاد بگیری با بچت چه طور رفتار کنی ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 

مگه چکار مبکنه دخترت

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه اگه خرابکاری کنه بچه مامانه و حاصل تربیتش ولی اگه همون در اینده موفق بشه و به جایی برسه بچه باباشه و حاصل تربیت اون.

این داستان قدیمیه خانواده های ایرانیه و گویا تکنولوژی و تحصیل و...هیچ کدوم تاثیری در این طرز فکر نداره.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.