2777
2789
عنوان

شما باشید چه برخوردی با مادرشوهرتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست

مادرشوهر ما ،مثل مادر ما نیست .ما هم هیچ وقت مثل دخترش نمیشیم ...

همین را اگه درک کنیم ۹۰ درصد مشکلات حله

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار جوابمو دادی عزیزم😂 کار ممکنه یهو پیش بیاد البته شاید میونش کلا با شما خوب نیس و بابقیه خوبه، ...

نه بابا 

والا به ظاهر خوبه

حالا اصلا بامن بد

نوه ش چی

من قاتل وجانی نباید پیش نوه ش بیاد وقتی میگه کی میای

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
مادرشوهر ما ،مثل مادر ما نیست .ما هم هیچ وقت مثل دخترش نمیشیم ... همین را اگه درک کنیم ۹۰ درصد مشکل ...

من مهم نیستم مهم نوه شه

مادرشوهر ما ،مثل مادر ما نیست .ما هم هیچ وقت مثل دخترش نمیشیم ... همین را اگه درک کنیم ۹۰ درصد مشکل ...

من خیلی بامادرشوهرم مشکل دارم میشه راهنماییم کنید؟من رفتاراشوبگم بگید من درقبالش چی کارکنم؟

من مهم نیستم مهم نوه شه

اگه این جمله که گفتم را متوجه بشیم و از ته اعماق قلب مون بهش باور داشته باشیم هم راهی برای توضیح به بجه مون پیدا میکنیم به جای برخورد با مادر شوهر..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مادر  شوهر منم بین نوه هاش خیلی واضح فرق می زاره البته من برام‌مهم نیست اما دخترم تازگی به دلش ...

خب بچه ها دل نازکن

من خیلی بامادرشوهرم مشکل دارم میشه راهنماییم کنید؟من رفتاراشوبگم بگید من درقبالش چی کارکنم؟

تاپیکای من همه ش در مورد همینه😁

تمایل داشتین مطالعه کنین

تاپیکای من همه ش در مورد همینه😁 تمایل داشتین مطالعه کنین

بله خوندم همشو...وتاپیکاتونوذخیره هم کردم.ولی خیلی جنگ اعصاب راه میندازه...باکوچکترین چیزهاکلاس میزاره...مثلامن حامله بودم نمیتونستم بیرون برم یابعدزایمان؛حالاهی میرفت سه روزچهارروزمیموندشهرهای دیگ پیش فامیلاش؛به منم زنگ میزدکه آخی توهم همش خونی یی الان خیلی دلت میگیره):ونمیتونی جایی بری..یاخیلی حرفای وحشتناک دیگ

نه بابا اصلا ربطی نداره من ازشون توقع ندارم من و مثل دخترشون بدون منم اونارو هیچ وقت مثل مادرخودم نمی‌دونم اما نوه بحثش فرق می‌کنه و احترام می‌خوام صدسال مثل مامانم نباشه اما حداقل احتراممون و بیارن همون جور که ما میاریم 

نه بابا اصلا ربطی نداره من ازشون توقع ندارم من و مثل دخترشون بدون منم اونارو هیچ وقت مثل مادرخودم نم ...

خب این که ایده اله.الان با مادرشوهرتون برخورد کنید درست میشه؟🙂

خب این که ایده اله.الان با مادرشوهرتون برخورد کنید درست میشه؟🙂

ا برای من اصلا فرقی نمیکنه مادرشوهر باشه یا مامان خودم یا کس دیگه ای وقتی به کسی احترام میذاری متقابلاً توقع احترام کردن دای

ا برای من اصلا فرقی نمیکنه مادرشوهر باشه یا مامان خودم یا کس دیگه ای وقتی به کسی احترام میذاری متقاب ...

سوالم را جواب ندادین ؟اگه ما به مردم بگیم که بهمون احترام بذارن ،اونها میذارن ؟ 

من شخصا زندگیم را روی احترام بقیه پایه ریزی نمیکنم.روی خودم و استاندارهام پایه ریزی میکنم.احترام میذارم به همه چون اخلاقیه .ولی نمیتونم دیگران را مجبور کنم اخلاقی رفتار کنن.

کل حرفم اینه که انتظارات تون را بیارید از خانواده همسر پایین تا زندگی شادتری داشته باشین.

من باشم برای دختری که الان تو دلم هست هم همین را بعدها اموزش میدم.که ادمها مطابق میل تو رفتار نمیکنن ولی تو استاندارد زندگی کن ..✌🙂