2777
2789
عنوان

شما باشید چه برخوردی با مادرشوهرتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست

به بچه یاد بده بعضی چیزارو درک کنه.الان دیگه ۵ سالشه.باید بفهمه گاهی اوقات اوضاع اونجوری که ما میخوایم پیش نمیره.که اگه دوتا ادم بدقول به پستتون خورد اینجوری بچه به هم نریزه.

الانم براش توضیح بده که اتفاقی افتاده نشده بیاد

چطور به بچه قول داده و زده زیرش؟اعتماد بچه به هم مطریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شما خودتون زنگ نزدید مادرشوهرت فک کرده راصی نیستید بیاد بعصیا توقع دارن عروس حتما زنگ بزنه  ...

نه خودم باهاش اول حرف زدم که بیاد خونه مون بچه ها منتظرن 

بعد گفت باشه بعد نیم ساعت بعد شوهرم زنگ زد میخوای بیام دنبالت

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     
فکر نکنم شوهرم بردش بیرون تا سرگرم شه اما دل بچه م گرفت

درکت میکنم دقیقا کاری که همیشه با ما میکنن. ما می یک خونه سوم اسباب بازی اون یکی نوه اشونو از دست بچه من قایم میکنن میگن اون اجازه نمیده بدیم 🤐🤐🤐زن گنده خجالت نمیکشه

درکت میکنم دقیقا کاری که همیشه با ما میکنن. ما می یک خونه سوم اسباب بازی اون یکی نوه اشونو از دست بچ ...

آنقدر پسرم ناراحت میشه که نگو اونم یه مشت اسباز بازی اشغال و پسر منم همش اون نوه شونو بوس می‌کنه که بهش اجازه بده بازی کنه یه بار نمیگن که خب فلانی توام اونو بوس کن مثل ماست نگا میکنن اول که دلم خونه بعد دم از آداب اجتماعی میزنن

خب نمیذاشتی بزنگه عزیزم  شاید اون خانوم شرایط اومدن نداشتن نزار بچت غصه بخوره یا ذهنیتش خراب ...

واسه بقیه نوه ها داشت به پسرمن رسید نه

واسه بقیه نوه ها داشت به پسرمن رسید نه

یبار جوابمو دادی عزیزم😂

کار ممکنه یهو پیش بیاد

البته شاید میونش کلا با شما خوب نیس و بابقیه خوبه، ما ک نمیدونیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
آنقدر پسرم ناراحت میشه که نگو اونم یه مشت اسباز بازی اشغال و پسر منم همش اون نوه شونو بوس می‌کنه که ...

واقعا 

اینم مدام میگه دلم به بچه های تنگ میشه اما حالا طاقچه بالا میزاره

شاید تو جشن انتخابات سبزی پلو ماهی میدادن دلش خواسته😐😐😀

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›