2777
2789
عنوان

تورو به این وقت اذان برام دعا کنید

418 بازدید | 78 پست

باردارم.ویارم وحشتناکه. همش سردرد و حالت تهوع دارم صبح چند ساعت قطع شد از ظهر داره جبران میکنه. همش بالا میارم. دعا کنید حداقل بچم سالم باشه حسرتش به دلم نمونه اینهمه که دارم اذیت میشم...یه تجربه خیلی بد دارم. جنینم ناقص بود سقط شد خودش...

۹/۹/۹۹‌ هم گذشت هیچی نشد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توهم برا امضای من دعا کن

حاضرم ویار وحشتناک مثل شما داشته باشم ولی نی نی بیاد تو دلم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

برا من دعا کنین😞 من بچه دارم ولی تو فقر بدبختی وحشتناکی داره بزرگ میشه😞 عقده ای شده بس دوچرخه هارو میبینه همی عصری هم بهونه دوچرخه گرفت😭 برا منم دعا کنین شوهرم کارپیدا کنه تواین وضع دربیایم دم عید😞😞😞

برات دعا کردم عزیزم😘😘😘😘

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
برا من دعا کنین😞 من بچه دارم ولی تو فقر بدبختی وحشتناکی داره بزرگ میشه😞 عقده ای شده بس دوچرخه هارو ...

ای خدا😢😢😢😢 چقدر غم انگیز. واقعا ناراحت شدم. خدا کمکتون کنه انشاالله😢

۹/۹/۹۹‌ هم گذشت هیچی نشد😐