2777
2789
عنوان

تورو به این وقت اذان برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 78 پست
عزیزم منم سقط داشتم بخاطر توقف رشد😭😭 شما علت سقطت چی بود؟ ازمایشای سقطو دادی؟؟ من تازه فهمیدم اس ...

واسه من قلبش  تشکیل نشد  کورتاژ کردم. بعدعفونت ادراری گرفتم کلیه ام عفونت کرد وکیست آوردم همه اینا تو یکماه اتفاق افتاد.. هنوز درگیر دکتر وازمایشم. تا حالا ازمایش خودم مشکلی نداشته. ولی مدام فولیکولام به کیست تبدیل میشه☹️😔. از اسپرم واسه شوهرم نوشته دکتر اینماه ان شا.. انجام بده.. ببینم چطوری میشه.. 

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
واسه من قلبش  تشکیل نشد  کورتاژ کردم. بعدعفونت ادراری گرفتم کلیه ام عفونت کرد وکیست آوردم ...

منم همه بدبختیا یجا سرم اومد عفونت زخم اسپرم شوهرم ای خدااا خودش کمکمون کنه الهی

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه بدبختیا یجا سرم اومد عفونت زخم اسپرم شوهرم ای خدااا خودش کمکمون کنه الهی

توکل به خدا... نگران نباش خدا بزرگه. ان شاا.. دامن ماهم سبز میشه

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔