2777
2789
عنوان

کمک کنید

58 بازدید | 9 پست

خواهر کوچیکم اومده کلی پسته تاپیکه چیه  فیک زده .................

بعد الان اومدم کل ماجرا رو تو تاپیکه پسته چیه قبلم گفتم .. کسی کمک نمیکنه 

اینجا کسی نیست کمک کنه من چیکار کنم الان من روحمم خبر نداره 

همه عم میگن خودت بودی 

منم ی موقعی ب مهاجرت عمان فکر میکردم اونجا پر از امکاناته قدرشو بدون چجوری عربی یاد گرفتی

بیین من اصلا عمان نیومدم 

تمام این پست ها کار خواهرم بوده که ۱۲ سالشه ..

نمیدونم چیکار کنم چجوری پاکش کنم چجوری ازین سایت خارج شم آخه این سایت که واسه مادراس خواهرم چی میخواسته این تو خدا میدونخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین من اصلا عمان نیومدم تمام این پست ها کار خواهرم بوده که ۱۲ سالشه ..نمیدونم چیکار کنم چجوری پاکش ...

وا عجب😐😂

پس همه رو گیر آورده بود‌

ولش کن نمیخواد پاک کنی 

درخواست تعلیق بده و دیگه وارد نشو کسی نمیشناستت 

خواهرتم پیش مشاور ببر

وا عجب😐😂پس همه رو گیر آورده بود‌ولش کن نمیخواد پاک کنی درخواست تعلیق بده و دیگه وارد نشو کسی نمیشن ...

اصلا دیوانه شده  این بچه 

بعد که فهمیده بودن دروغ میگه داشت حرص می‌خورد که چرا باور نمیکنن سر همین ماجرا که داشت حرص می‌خورد گوشی رو ازش گرفتم و فهمیدم چی میکنه

عجب مختص سن شه دنبال توجه هس چجوری فهمیدن😂

داشت حرص می‌خورد و اینا 

بعد میدید میام نزدیکش هی پنجره رو عوض می‌کرد برنامه رو میرفت تو تیک تاک .. گوشی رو یهو ازش قاپید دیدم داره کامنت میزاره دروغ میگه .. سریع دعواش کردن دو سه تا تاپیک آخرم رو خوندم دیدم چه دسته گلی به آب داده .. به نی نی یاره چیه اطلاع دادم گفن تاپیک ها را قفل کن ما برسی میکنیم پاک میکنیم منم کردم ..

تازه پدرم برای این گلکسی اس ۲۵ اولترا ویتنام هست خودم اسمشو به سختی یاد گرفتم😂😂 برام گرفته بود برای کارای دبیرستان در کنار این گوشیه که خواهرم عضو نی نی سایت شده دارم .. بعد همش داره گلگی میکنه که چرا نازی (اسمم نازنینه) دو تا گوشی داره یکیشم صد میلیون پولشه بابام میگه تو کوچیکی هفتم که رفتی برات گوشی میگیرم صد میلیونم الان برای گوشی یه بچه ۱۲ ساله زیاده به خرجش نمیره که نمیره هی حرص میخوره گلگی میکنه بغض میکنه.. اعصابمون بهم ریخته از کاراش..یه داداش بزرگ تر دارم تونسته بود تو انگلیس دانشگاه قبول شه صبح و شب درس میخوند اونم الان کلافس میگه چرا این اینجوری شده..  

عزیز تو مطمعنی حرفای خودت راسته😐

بله عزیز 

چطور مگه 

عزیز مشاوری چیزی سراغ نداری والا موندیم امروز بغض کرده رفته تو اتاقش میگه چرا اینجوری میکنید دوست دارم بنویسم شما فضولید مگه

به نظرتون این رفتارا عادیه

عزیز تو مطمعنی حرفای خودت راسته😐

دارم دیوونه میشم اصلا دیوونه شده .

میگه چرا من رو نمیفرستید برم تاپیک واقعی بزنم😂😂 اوسکولی تا چه حد 

مامانم میگه کوچیکی هنوز نمیشه بزرگ شدی مثل داداشت برو  میگه نه اگه نفرستینم باهاتون دیگه کاری ندارم و شما خانوادم نیستین ..

نمیدونم چرا اینجوری جو گرفتنش