2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام.یه چی به مادرشوهرم گفتم عین...توگل گیر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 105 پست

یه بار تو جمع ب جای اینکه ب برادرشوهرم بگم محمد اقا گفتم محمد جون😂😂

تازه عروس بودم یکی دوهفته ای بود عروسی کرده بودم

خیییییلی هم خجالت میکشیدم از برادرشوهرم اخه ازم ۱۵ سال بزرگتره😐

اصلا هم با هیچکدوم صمیمی نیستم

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااا😰

خیلی سوتی دادم میگن بچس ولش کتین🤣🤣🤣منم خودمومیزنم با اون راه هرچی دلم خاست میگم

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍

چندسالته مگه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

راحت باش🤣

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

مادرشوهر من ادم خوبی نیست خاطره خوب ازش ندارم

ولی یه خاطره دیگه از دانشگاهم بگ براتون. من ادم مذهبی ای هستم یعنی تو خانواده مون هم حجاب دارم هم با مردها دست ندادم تاحالا. بعد یه بار وارد اتاق رییس دانشکده مون شدم همکلاسیهام هم نشسته بودن سه نفر . اول با دو تا دخترها دست دادم بعد هم دستم رو دراز کردم سمت پسره!🙈نمیدونم چرا هول شده بودم!

رییس دانشکده مون😳

همکلاسی پسر😏

همکلاسیهای دختر🤣

من🙈😅🤪😨

از کلاس خیاطی برمیگشتم مادرشوهرم باچندتا همسایه شون تو خونه بود رفتم پسرمو بیارم خونه موقع خداحافظی گفتم بچه‌ها خدافظ😑😅😀😆😆😆

بعد گفتم وای شرمنده یه لحظه فکر کردم تو کلاسم😓😓😓😓

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

تو بازی جرات حقیقت تو همین سایت 

از یه کار بری پرسیدم چی تنته 

منظوری نداشتم 

سوال زیاد پرسیده بودم دیگه چیزی به ذهنم نرسید 

کاربریشو نکا نکردم 

بعدش فهمیدم اقا بودن😑😑😬😬😟😟

اییینققققدددد خجالت کشیدم 

معلوم بود منظور دار برداشت کرده بود🙈😂😂😂😂😑😑😶😶🤦🤦🤦🤦🤦😩😩😩

راحت باش🤣

🤣🤣🤣یبارهمسرم باپدرش دعواش شد همسرم ازخونه رف خواستم خودشیرینی کنم گفتم سگ هارمیکنه کاروانم میره صرب مثل ترکیه به زورفارسی کردم پدرشوهرم انقدخندیدنگووو سگ هار این وسط پدرشوهرم شد وکاروان هم همسرم🤭🤭

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
🤣🤣🤣یبارهمسرم باپدرش دعواش شد همسرم ازخونه رف خواستم خودشیرینی کنم گفتم سگ هارمیکنه کاروانم میره ص ...

🤣🤣🤣🤣

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
چندسالته مگه

۲۰

🤣🤣🤣🤣

🤐🤐😁🤢🤢

تو بازی جرات حقیقت تو همین سایت  از یه کار بری پرسیدم چی تنته  منظوری نداشتم  سوال ...

حالا چی تنش بوده احتمالا رکابی سفید و شلوارک راه راه😂😂😂😂

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ