2777
2789
عنوان

ته دیگ ماکارونی ام.یه چی به مادرشوهرم گفتم عین...توگل گیر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 105 پست

دفعه دیگه هم بگو خیلی گوهی شما که انقدر راحتین دل مارو هم شاد کنین🤣

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

ماهمگی جم شده بودیم ازسادگی حرف میزدیم بعدمادرشوهرم گفت منم خیلی ساده هستم زبونمونگاه نکن دلم صافه وایند منم یهویی تویه توله هسی ک همتانداره همه بهم 🙄🙄😳😳😳منم ک هیچی😐بعدفهمیدم چی گفتم

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با عروسم اینقدر صمیمی باشم رو چشمام میذارمش

خوشبحال عروست😁

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

من یبار برادر شوهرم یچیزی تعریف کرد منم قاه قاه خندیدم. بعد گفتم وایییییی پش مام ریخت. بعد مادر شوهرم چپ چپ نگا کرد گفتم منطورم برگام بود 😶😆

میشه برای خونه دار شدنم دعا کنید 😊😇

ماهمگی جم شده بودیم ازسادگی حرف میزدیم بعدمادرشوهرم گفت منم خیلی ساده هستم زبونمونگاه نکن دلم صافه و ...

یا خدااااا😰

عاغا من تنها تو مطب دکتر نشستم همه جام سکوت یهو پخی زدم زیر خنده 😂😂😂 حرف خنده دار نزنین ابروم رف ...

مطب خانوم دکتر نعمت اللهی ک نیستی احیانا؟🥴🥴

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

منم یبار خیلیییجو گیر شدم

بهش با کلی هیجان گفتم بچه 

یه مدت تکیه کلامم بود ب دوستام میگفتم بچه

مثلا بچه با فلانی نپر خیلی ادم درستی نیس

اون شبم نمیدونم سر چ جریانی بود بهش گفتم بچه

البته بعد کلی معذرت خواهی کردم

پدرشوهرم اومد بیمارستان بامادرشوهرم دخترم و بغل کرد هی شوخی کردن من درد یادم بره منم با حال زارم گفتم نسلتونو منقرض کردما😐😐😐😐کلی خندیدن ولی بعد هوشیاری تو تنهاییم بدم اومد از حرفم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
مطب خانوم دکتر نعمت اللهی ک نیستی احیانا؟🥴🥴

نه عزیزم پیش حمید لشکری هستم 😁

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه