2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحت شاد

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

عزیزم واسه ادم عادی ضرر داره چه برسه باردار هم هستی  نکن قند و فشارت میره بالا خدایی نکرده مشکلی پیش میادااااااا تو بارداری فار بالا خیلی خطرناکه

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️

دختر عموم خیلی نوشابه میخورد بچه اش مشکل کلیه پیدا کرد ٢روزگی عملش کردن و😢😢😢

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
عزیزم واسه ادم عادی ضرر داره چه برسه باردار هم هستی  نکن قند و فشارت میره بالا خدایی نکرده مشکل ...

فشار*

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️
عزیزم عکس پروفایلت نی نیته ؟ چقد نازه حالا ببین دنیا بیاد چی میشه 😍

مرسی گلم..اره عکس نوزده هفتگیشه قربونش برم 😍😍 ممنون از لطفت 😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من تا۵ماه اینجور بودم بعد خوب شدم

راس میگی؟والا اصلااااا اون سه ماه ویار اینا یا حالت تهوع نداشتم ولی اخیرا هیچی نمیتونم بخورم هیچی میل ندارم.هیچیییییی.یه ذره غذا میخورم معده ام پر میشه😢😢😢😢

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
🙄🙄🙄🙄من انقدر خوردم اعتیاد پیدا کرده بودم سفیدم هس

حالا بگو سیاهه ذغاله نمیمیری که😂

نمیتونیم خبرای بد تر رو بگیم ک نگران میشه

اینحوری بلکه نخوره

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.