2777
2789

من نگرفتم عیییین خر پشیمونم ارزو به دلم موند لباس عروس بپوشم بعد از اونم دیگه شوهرمو خانوادش اصلاااا خرجی واسم نمیکنن چون ازاول کم توقع بودم

تقصیر خودته در دیزیو باز گذاشتی😒😒وگرنه گربه ذاتش بی حیاس😏😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست 

البته بیشتر برام سواله مگه یه لباس پفی و یه جشن چقدر ارزش داره که بخاطرش زیر بار قرض و قسط برم؟

با این همه خیلی ها عقد رو ازدواج نمیدونن بلکه اون ‌جشن رو  مهم میدونن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من نگرفتم عیییین خر پشیمونم ارزو به دلم موند لباس عروس بپوشم بعد از اونم دیگه شوهرمو خانوادش اصلاااا ...

خودتون نخواستید ؟ یا تحت شرایط همسرتون این تصمیم رو گرفتید ؟

من خودم نخواستم و از مجردی نمیخواستم 

تا حالا نشده پشیمان بشم

خودتون نخواستید ؟ من خودم نخواستم و از مجردی نمیخواستم  تا حالا نشده پشیمان بشم

اره چون گولم زدن گفتن چیزی نداریم بعدا واست جبران میکنیم ک بعدها فهمیدم دروغ بوده حرفاشون

و الانم هرکسی ک میبینمو این قصدتو داره همه توانمو میزارم ک پشیمونش کنم 

اره چون گولم زدن گفتن چیزی نداریم بعدا واست جبران میکنیم ک بعدها فهمیدم دروغ بوده حرفاشون و الانم ه ...

بله این خیلی مهمه که آدم خودش تصمیم بگیره 

مخصوصا کسی که عروسی براش مهمه باید حواسش باشه که حتی قرض کردن برای عروسی هم براش شیرینه 

و بعدا براش جبران نمیشه

حالا خانواده همسر من عروسی دوست دارند ولی من و‌همسرم زیر بار نرفتیم

ان شاء الله دلتون همیشه شاد باشه

سوال منم هست  البته بیشتر برام سواله مگه یه لباس پفی و یه جشن چقدر ارزش داره که بخاطرش زیر بار ...

دقیقا منم همینو میگم فامیل شوهرم عروسی گرفت با کلی قرض و اینا بعد ۳۰.۴۰تومن جمع شد دادن به قرضا این چه عروسی شد😐😐😐

واقعا؟

بخدا روزگارم با همین رحم الکی به باد دادم هیچچچچوقت نکنی اینکارو دلت نسوزه واسه کسی بزار همون اول بفهمن باید واسه داشتنت زحمت بکشن مفتی مفتی نده خودتو دست مردم ک بعدا خییییلی پشیمون میشی

اره چون گولم زدن گفتن چیزی نداریم بعدا واست جبران میکنیم ک بعدها فهمیدم دروغ بوده حرفاشون و الانم ه ...

اتفاقا باید خوشحال باشن که خرج اضافی مسخره براشون درست نکردی