بچه ها دوتا لباس مال قبل بارداریم سایز ۳۸ الان سایز خودم ۴۲ شده میخام خودم لباس بخرم با پولش تو دیوار گذاشتم از مزاحمتای مردا پشیمون شدم
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤
عزیز من خودمم احتیاج دارم عقد خواهرشوهرمه پول ندارم لباس بخرم امضامو بخون متوجه میشی
بله امضامو بخونید عقد خواهر شوهرمه پول ندارم با این حقوق اداره کاری لباس بخرم کسیم ندارم قرض کنم ازش اینا رو داشتم قیمتاشم دوتاش ۲۰۰ زدم ک خودم یه لباس دست دو سایزم پیدا کردم بخرم کاش یکم درک کنیم