2777
2789
عنوان

یسری لباس دارم یکبار استفاده کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 30 پست
اون لباس خواب نیست؟  اگه لباس خوابه اصلا گزینه مناسب فروش نیست یه جورایی مثل لباس زیر هست دیگه ...

ن عزبزم این چ حرفیه یه پیرهن کوتاه مجلسی جنسش گیپور و کرپ کاپ داره 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
برنامه کمدا رو نصب کن اونجا فقط لباس خرید و فروش میشه  

اونجا مفت خریه اگه لباستو بدی ۲۰تومن ۴۰ تومن ازت میخرن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کت و شلواره یا دامن؟

کت و شلواره جنسش کرپ 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
انشاالله که فروش بره نداری ازنزدیکانت امانت بگیر واسه یه شب 

نمیدن یا ندارن نمیتونم قضاوت کنمشون

کدوم شهری؟

اصفهان 

چه ادمایی حالا یه شب چی میشه منم وسعم نمی رسه لباس مجلسی بخرم همیشه از نزدیکانم می گیرم ...

چی بگم 

چه ادمایی حالا یه شب چی میشه منم وسعم نمی رسه لباس مجلسی بخرم همیشه از نزدیکانم می گیرم ...

میدونی آدم ها متفاوتند. من اصلا لباسم رو نمیتونم به کسی بدم. لباسم رو بدم کسی دیگه نمیپوشمش...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...