کرم پودر و رژ و رژ گونه .. ولی همینقدر رو هم شوهرم گیر میده میگه نخر . منم صورتم جای جوش داره و دیگه عیده و مهمونی و تازه عروسم هستم .. آمار این ۲۰۰ تومنمم داره . میگ اگ بفهمم رفتی پولتو آت و آشغال خریدی رو سگم بالا میاد .. خب اخه گناهه من چیه . بعد تازه باحجابم هستم ارایشمم خیلی کمه ... چطوری حالیش کنم ... میخاسم ازش پول بیشتر بگیرم حداقل چیز خوب بخرم ولی همینم نمیزاره خرج کنم میخام پول تغلبی از یه جا گیر بیارم بزارم جای اینا یه چن وقت ک خرج نکردم بعد بریزم بره ... چیکار کنمممممممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ولی کاش هر وقت پول اومد دستمون بهش اضافه کنیم سودش بیشتر بشه
روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...