2777
2789
عنوان

بچه ها ۲۰۰ هزارتومن دارم میخام باهاش اینارو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دویست تومنم از یارانمه ک جمع کردم برا الان . من نمیدونم طرز برخورد صحیح با این مرد چیه ک دیگ سرا ...

وااا...عزیزم خواهشا وا نده که تا آخرش باید به همه گیراش گوش بدی اونوقت

من از یه جای خاصی لوازم آرایشی میخرم.هر موقع از اونجا رد میشیم یا شوهرم گذرش به اونجا میفته خودش میگه چیزی لازم نداری.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
چه بد

اره ولی کاش هر وقت پول اومد دستمون بهش اضافه کنیم سودش بیشتر بشه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
عجایب نی نی سایت..من ازدواج نمیکنم دیگه😂😂چه عتیقه هایی پیدامیشن

عزیزم این عطیقه ها زیادن اکثر مردا اینجورن 

مگه اینکه مادراشون اهل این چیزا باشن تا دیده باشن وگرنه براشون خیلی زور داره 

عزیزم این عطیقه ها زیادن اکثر مردا اینجورن  مگه اینکه مادراشون اهل این چیزا باشن تا دیده باشن ...

من خودم سرکارم و کل حقوقمو این چیزا میخرم وخرج میکنم.اگه یکی باشه بخاد محدودم کنه چپه ش میکنم😂😂