کرم پودر و رژ و رژ گونه .. ولی همینقدر رو هم شوهرم گیر میده میگه نخر . منم صورتم جای جوش داره و دیگه عیده و مهمونی و تازه عروسم هستم .. آمار این ۲۰۰ تومنمم داره . میگ اگ بفهمم رفتی پولتو آت و آشغال خریدی رو سگم بالا میاد .. خب اخه گناهه من چیه . بعد تازه باحجابم هستم ارایشمم خیلی کمه ... چطوری حالیش کنم ... میخاسم ازش پول بیشتر بگیرم حداقل چیز خوب بخرم ولی همینم نمیزاره خرج کنم میخام پول تغلبی از یه جا گیر بیارم بزارم جای اینا یه چن وقت ک خرج نکردم بعد بریزم بره ... چیکار کنمممممممم
منم عین تو بودم ولی رو تصمیمت محکم باش بزار عادت کنه تو هم ی سری نیاز داری کم کم عادت میکنه . بهش احترام بزار . اخه بنده خدا میخواد گربه رو دم حجله بکشه😁😁😁😁 بهش بگو میخرم ولی رنگش به سلیقه تو باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه زن سرکار بره که مرد پرروترم میشه تجربه خودمه مرد باید بفهمه وظیفشه خرج زن کنه من ...
اون که اره صدرصد اما از اول باید رو ندی ب مرد.من که هرکی بیاد میگم هرچی خودم بخام میخرم ومحدود نیستم.ولی حرفتون قبول دارم همکارام که کوتاه اومدن زندگی خوبی ندارن
اوایل ازدواج بعضیا اینطورین من شوهرم به روسری و مدل لباس و ارایش گیر میداد الان بعد ٨سال خیلی کم شده مانتو جلوباز و شلوار کوتاه اصلا کار نداره از لحاظ مالی هم کلا عوض شده پولاش همه دست منه خرج هم هر موقع خواستم برام کرده یه ذره زمان میبره افراد دورو برش هم بی تاثیر نیستند
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
اون که اره صدرصد اما از اول باید رو ندی ب مرد.من که هرکی بیاد میگم هرچی خودم بخام میخرم ومحدود نیستم ...
منم اختیار حقوقم که مسلما دست خودم بود
ولی نه که خودم پول داشتم ؛حواسم نبود که ا ن خرج منو نمیده کسیم راهنماییم نکرد حالا تازه میفهمم چرا من هیچی از این برا خودم پول نمیگرفتم حالا زورش میاد حساااابی همشم دعوا سر پول دادن
منم اختیار حقوقم که مسلما دست خودم بود ولی نه که خودم پول داشتم ؛حواسم نبود که ا ن خرج منو نم ...
خب اشتباه همینجاست.دوستای من اینطورنیستن حقوقو میزارن توکارت و پول همهچیو ازهمسرشون میگیرن منم از اونت یادگرفتم اما یکی ازهمکارام همه پولشو براخونه خرج میکنه وکلی هم اختلاف دارن.مردا رو بایداز روزاول حالی کرد
من تقصیر خودمه باید خورد خورد میخریدم الان بهش شوک وارد شده
باید یواش یواش خرج کنی چون اینطوری عادت میکنن بعدش سختشون میشه ارایش اول تو خونه بعد کم کم اضافه کن چشمش عادت میکنه دیگه بیرون همینطوره . کرم هم برند خوب بگیر وگرنه پوستتو خراب میکنه
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس