2777
2789

کسی که پیوند کلیه کرده میتونه زایمان کنه؟ یا باردار بشه؟ کسی دیدید که پیوند کلیه باشه و حامله شده باشه و یا زایمان کرده باشه؟

اينو بايد از دكتر بپرسى عزيزم 

اونم ى دكتر ماهر 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بله 

دکتر شیرین قاضی زاده ، همسرشون فوق تخصص کلیه هستن که بیمارانی که همسرشون پیوند کلیه دادن تحت نظر ایشون باردار میشن و دیدم که بیمار در آن واحد تحت نظر جفتشونه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چون بعد از پیوند  ، کلیه جدید رو نزدیک لگن میگذارند ریسک داره اما در کل میشه باردار شد ولی باید حتما تحت نظر یک پزشک زنان خوب باشی 

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️
یعنی امکان مرگ و.نارسای داره؟

عزیزم ادم سالم بدون هیچ عملی هم امکان مرگ و نارسایی رو داره نگران اونش نباش این احتمال تو همه هست فقط ریسک ابتلا تو برای مثال افراد پیوند بیشتر هست اما اگر طبق دستورات پزشک جلو بری صددرصد یک بچه ی خوشگل سالم به دنیا میاری 

پزشک❤️⁩⁩ ناگهان از خواب پریدم و گفتم من باید به آنچه می خواهم برسم ... و آن شد که دیگر خواب  بیداری من یکی شد ... هدفم ⁦❤️
یعنی احتمال مرگ یا نارسای نیست

بستگی به حال بیمار که قطعا داره ولی تحت نظر یه پزشک حاذق حتما میشه 

مطمئنا اگر احتمال نارسایی یا مرگ بود کلا انجام نمیشد

ولی من دیدم منتهای مطلب تحت نظر هر دو پزشک به صورت همزمان و در تمام طول بارداری بودن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
عزیزم چون بعد از پیوند ، کلیه جدید رو نزدیک لگن میگذارند ریسک داره اما در کل میشه باردار شد ولی بای ...

سلام باردار و بچه دار شدی شما؟لطفا جواب بده نگرانم من تازه پیوند شوم