2777
2789
عنوان

کیا بلدن خوب تربیت کنن

603 بازدید | 107 پست

لطفا بیاین کمکم کنین اشکم در اومده 

پسر اولم سه سال و ۶ماهشه 

پسر دومم ۴ماهشه 

خداخواسته بود 

دلم کبابه برا پسر اولم خیلی عصبی شده وخیلی اذیتم میکنهههه

اصلا خوشحال نیس مث دپرسا افسرده ها

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

وابسته به بابامه چونبابام هر چی خاسته فراهم کرده

فقط صبح تا شب میگه برم خونه اونا بمونم 

میرم ب زور گریه میمونه و دیگه به خونه آوردنش مصیبت شدیدا گریه و جیغ و خود زنی ک باید اونجا بمونم زندگی کنم 

چیکار کنم ؟؟؟

دیگه کم اوردم

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام

امروز برادرم اومد خونمون رفت بغلش گریه ک من تو رو میخام میخام بیام خونه شمااااا

از خونه فراریه از شب به شدت بدش میاد از خاب بدش میاد 

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

بغض و گریه ش همش دستشه خوشحال نیس اصلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید خیلی قربون صدقه ش بری جلو بزرگه قربون صدقه کوچیکه نری تا حساسیتش کم بشه هر چی براش میخری بگی اینو داداشت برات خریده اینارو دکتر میگفتا حرف من نیست

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

به یه مشاور خیلی خوب احتیاج دارم تو سایت داریم؟؟

پسرم ناراحت باشه انگار دنیا روسرم خراب شده

باید خیلی قربون صدقه ش بری جلو بزرگه قربون صدقه کوچیکه نری تا حساسیتش کم بشه هر چی براش میخری بگی ای ...

اینارو انجام دادم بخدا کار ساز نیس باز دلش خونه بابامو میخاد 

خیلی از من دورشده خیلیییی

یا خدا😱😱😱برا من فاصله هاشون میشه 22 ماه.نکنه دختر منم اینطوری کنه؟

دخترا راحت تر و منعطف ترن 

پسرا سختن

هرطوري تربیت میکنید بکنید فقط جانه هرکي میپرستید جوري تربیت نکنید که بچتون بیاد بزنه تو سروکله بقیه ...

چرا؟؟

پسرمبابامو میزنه 

و اونم هیچی نمیگههه 

ینی بابام ریده به تربیتم اصلا 

برا همینه عاشق اونه 

از اول باید تایپک میزدی هرچند هنوزم دیر نیس

اولا با اومدن بچه کوچیک محبتتو به بزرگه کم نکن

خیلیا هستن بخاطر نوزاد سر بچه بزرگه داد میکشن یا همه توجه میره سمت نوزاد و این اشتباه محضه

پسر بزرگتون الان تو سنیه که به محبت احتیاج داره و کوچیکه تو سنی که بجز آغوش و رفع نیازش احتیاج خاص دیگه ای نداره

پس سعی کن بجز رفع نیازش و آغوش گرفتنش تو تایم های کم جلوی بزرگه توجه زیاد بهش نداشته باش

هر چند وقت یکبار یه عروسک کوچیک بخر بسته بندی کن بده پسرت بگو ببین اینو داداشی برات خریده چون تورو خیلی دوست داره

و اینکارو حداقل ماهی 1 بار انجام بده

بچه رو وقتی گریه "الکی" میکنه با مراقبت خودت بده بغل پسرت بگو ببین داداش گریه میکنه میتونی ارومش کنی عزیزم؟ به کمکت احتیاج دارم

و بعد آروم با هردو بازی بچگونه کن

اجازه بده مهرش به دلش بیوفته

بچه های خودم شیره ب شیره بودن با این روشا بهتر شدن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اینارو انجام دادم بخدا کار ساز نیس باز دلش خونه بابامو میخاد  خیلی از من دورشده خیلیییی

چون شما بیشتر با کوچیکه سزگرمی بقیه بیشتر براش وقت میزارن دوست داره اونجا باشه میخوای به خانوادت بگو تا بزرگتر شه هرچی میخواد براش نخرن به شما بگن خودتون براش بخرین بدونه توجه بهش میکنید

هرطوري تربیت میکنید بکنید فقط جانه هرکي میپرستید جوري تربیت نکنید که بچتون بیاد بزنه تو سروکله بقیه ...

آخ آخ حرف دل منو زدی

چرا؟؟ پسرمبابامو میزنه  و اونم هیچی نمیگههه  ینی بابام ریده به تربیتم اصلا  برا ه ...

خب عزیزم بچت وقتي از الان اینطوریه فردا همه جا واسش مشکل پیش میاد

فوشاشم مادر و پدره بچهه میخورن

دقت کنید