2777
2789

خیلی اذیتم کرد شوهرم توی چهار سال از وقتی بچه ام بدنیا اومد. الان دارم مرور میکنم کاراشوقلبم داره کنده میشه....

حلالشون  کن.

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خواهرش زنگ زد بهش صدای گریه اش رو فقط میشنیدم. با شوهرش به مشکل خورده . برادره هم گفت فردا باهات حرف میزنم یعنی مزاحم اینجاست . 

خیلی گریه منو دراوردن. خیلی زجرم دادن  بچمو ازم میبردن پیش خودشون التماسشون میکردم به برادرتون بگین بیارتش من یه مادرم. نمیگفتن

میگفتن ما مهریه مونومیبخشیم اگه به مشکل بربخوریم. برادرشونم میوفتاد به جون من که باید ببخشی...  

خلاصه الان خوشحالم . فقط دلم میخواست بچه هم داشت  بچه اش رو ازش میگرفتن اونوقت دلم حسابی خنک میشد

الان اگه این طلاق بگیره منم میگیرم. چون برادرشون راهکار جلو پاش میزاره. پس راهکارش باید به خودش برگرده. 

مطمئنم حتی نمیفهمه اینا چوب خداست. 

حالا موندم که جدا بشم ازش و تف بندازم به شرفش یا بمونم و شاهد تک تک تاواناشون باشم. چون مطمینم برادرشم به مشکل میخوره البته سالها بعد چون فعلا دوران خوش  نامزدیه

من شب زفاف خونریزی نداشتم. بعد ده سال خون به جگرم کرد که مامانت تورو بهم انداخت چون دختر نبودی.... داداشش اونشب باهاش حرف میزدکه نامزدم خونریزی نکرده چکار کنم یعنی ممکنه دختر نباشه  ... اونشب هم خدا رو شکر کردم بابت این یکی حرفش که به خانوادش برگشت

بعضی موقع نبخشیدن حق ادمه عزیزم  انقدر زجرت میدن ک از زندگی سیر میشی

من الان قرص اعصاب میخورم. خیلی زجرم دادن. کاری کردن که بچه ۴ ساله ام گربه های تو حیاطشونواز من بیشتر دوست داره. امروز بهم گفت اینو