2777
2789
عنوان

کدومو هدیه بدم ب مادر شوهرم؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قيمتاشونم ميگي

سه سااااااااال كاربره خاموش بودم از پشت ويترين همتونو ميديم ولي نميتونستم حرف بزنم   يه بارم عضو شدم ولي خودم درخواست تركيدن كاربريمو دادم نميدونم چرا...    باز دوباره عضو شدم،البته اگه دوباره درخواست تركيدن ندم 
خوب مادرشوهرش هم برای پسرش زحمت کشیده و اونم به عنوان مادر لایق بهترین هاست من به شخصه موقع خرید کا ...

من برای مامانم بهترشو میخرم دروغ چرا 

برای مادرشوهرمم چیز بد نمیخرم ولی مال مادرم بهتر

همین حقوقی که میگیرم از صدقه سر پدر و مادرمم و زحمات اوناس 

مادرشوهر من هرچقدر هم خوب باشه به مادر خودم نمیرسه 

حالا پسرش اگر خواست میتونه سنگ تموم بزاره 

منظورت سوپ خوریه اس؟

قیمت هم بگو

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
منظورت سوپ خوریه اس؟

ارع عزیزم

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱

وسطی خیلی ساده است خودت بردار. دوتای طرفین رو بده مادر و مادرشوهرت جفتشون خوبن

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
نهههه مادرشوهر که زحمت بچشو نکشیده مادرزن فقط مادری کردی تو نی نی سایت همینه😐😐😐😐😐

متاسفانه منطق آبگوشتی سایت همینه خدا رو شکر ما در مورد عروس شانس داشتیم

عروسمون روز مادر یعنی یه چیزی خرید برای مامانم که فقط گفتیم واااقعا دمش گرم که انقدر براش مهم بود و وقت گذاشته بود درسته مامانم انتظار نداشت ولی محبت محبت میاره بعد میگن چرا مادرشوهرم فلانه بهمانه

متاسفانه منطق آبگوشتی سایت همینه خدا رو شکر ما در مورد عروس شانس داشتیم  عروسمون روز مادر یعنی ...

چی خرید

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥