2777
2789
عنوان

کدومو هدیه بدم ب مادر شوهرم؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 99 پست
هر چی باشه با دل خوش و اخلاق خوب باشه واسه آدم ارزشمند میشه مهم اینه از قصد و نیتی آدم فرق نذاره&nbs ...

ن من هیچوقت فرق نمیزارم... 

کلا از هدیه دادن خوشم نمیاد😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خوبی دیده دیگه وگرنه آدم بدی ببینه دیگه تا این حد که وقت و انرژی نمی‌ذاره کلا اینکه زن داداش ...

خب پس خداروشکر، همینجور خوب بمونید برای هم انشالله. فکر کردم تازه عروسه و اولین کادو رو اینجوری داده

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
من برای مامانم بهترشو میخرم دروغ چرا  برای مادرشوهرمم چیز بد نمیخرم ولی مال مادرم بهتر همین ح ...

خوب بخاطر اینه که نسبت بهشون محبت نداری منم شاغلم و چون شغلم دم دستی نیست و تخصصیه از صدقه سر حمایت پدر و مادرم به اینجا رسیدم

و از اونجایی که کل حقوق من و شوهرم دست منه نمیشه گفت از پول خودم هزینه کردم یا شوهرم

ولی فرقی هم نمیکنه چون شوهر منم به مناسبت جنس مرد بودن خودش رو درگیر هدیه دادن به کسی جز من نمیکنه

ولی من که می‌دونم اونم مادره اونم برای بچه ش زحمت کشیده الان من بچه م پسره هنوز دنیا نیومده با یه بارداری سخت و استراحت مطلق دهنم صاف شده تا اینجا رسیده منتی سرش نیست و هرگز نخواهد فهمید که من چه روزهایی رو گذروندم ولی قابل انکار نیست دخترها بخاطر لطافت و روحیه عاطفی شون پر محبت تر هستن و با همه سختی های که من برای پسرم کشیدم و در آینده خواهم کشید ازش انتظار ندارم مثل دختر آینده م احساسی باشه 

اگر عروسم مثل شما فکر کنه قطعا نمیتونم دلم رو باهاش صاف کنم و قطعا مثل خودش برخورد می‌کنم و بین دختر آینده و عروسم فرق میذارم و بنیان گذار رفتاری میشم که به هیچ عنوان توی خانواده مون پسندیده نیست و رخ نداده 

خوب بخاطر اینه که نسبت بهشون محبت نداری منم شاغلم و چون شغلم دم دستی نیست و تخصصیه از صدقه سر حمایت ...

اگر از اول برای عروست مادر باشی و اون باهات مثل من برخورد کنه قطعا حق داری دلت باهاش صاف نباشه 

ولی اگر دل بشکنی و با حرفات استخون لای زخمش باشی و از گوشه کنایه زدن دریغ نکنی و دخالت هم بکنی قطعا فقط اونم اگر باهات قطع رابطه نگنه یا رابطه ش رو کم نکنه میخواد مثل من برای رفع تکلیف و انجام وظیفه کارایی بکنه ولی هیچکدوم دلی نخواهد بود 

خانواده شوهر من بد نیستن ولی خیلی اعتماد به نفسمو گرفتن هیچوقت کمک نکردن از پامونم کشیدن تازه 

چه اختلافا بینمون انداختن تازه تازه تونستم مدیریت کنم

مسلما من نمیام کاری که برای مادرم میکنم برای مادرشوهرم کنم 

خوبی متقابله 

منم دقیقا دلم بخاطر کاراش صاف نمیشه 

ولی از نظر من حتی اگر خوب باشه و هالی مادرشوهر مادر. خود ادم نمیشه 

بالطبع مادرزن هم برای شوهر من مادر خودش نمیشه 

من واقعا نمیتونم بگم کسی رو مثل مادرم دوس دارم

طرز فکرمم به کسی تحمیل نمیکنم هر کس عقیده خودشو داره

ببخشید اشتباه شد ویرایش کروم...امسال گرون نگرفتم چیزی.....  ‌سوپ خوری۱۶۰ شکلات خوری۱۴۰ میوه ...

پولش میدادی بهشون بابا ،خودشونمیخریدن 

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞