2777
2789
عنوان

برای طلاق...

368 بازدید | 7 پست

اگر دو طرف راضی باشن اما توافقی نباشه و مرد کل مهریه رو تو همون 2.3 روز اول بده و کلا کار به دادگاه و مشاور و هیچی نرسه چقدر طول میکشه تا همه چیز کاملا تموم بشه و دیگ نامحرم بشن به هم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید مشاوره حتما برید. من واسه طلاق اقدام میخوام بکنم وکیل گفت دادخواست توافقی میدن بعد دوجلسه مشاوره درصورتی اصرار به طلاق نامه به دادگاه وبعدم طلاق. از هفت روز تا 3ماه 

شما باید مشاوره حتما برید. من واسه طلاق اقدام میخوام بکنم وکیل گفت دادخواست توافقی میدن بعد دوجلسه م ...

برای خودم نمیخوام عزیزم مجردم

نه مشاوره نمیرن کلا همه چیز تموم شده اقا مهریه و همه چیزو هم داده 

کلا یک هفته ست که پروسه شروع شده! امروز مهریه رو داد میخواستم ببینم کی همه چیز تموم میشه

بلاخره دادگاه باید برن. محضر که الکی الکی صیغه طلاق جاری نمیکنه. باید روال قانونیش طی بشه. بین دو هفته تا یک ماه طول میکشه. بستگی به شلوغی دادگاه و ... داره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
بلاخره دادگاه باید برن. محضر که الکی الکی صیغه طلاق جاری نمیکنه. باید روال قانونیش طی بشه. بین دو هف ...

اره خب منظورم این بود که صدبار دادگاه و اینا نرن یعنی میخوان راحت طلاق بگیرن دنباله دار نشه چون اقا تو یک هفته کل مهریه رو داد!

ممنونم ازتون