2777
2789
عنوان

آموزش جذب و قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تاپیکت رودیدم ازت راهنمایی میخوام پسرم دهم ریاضی واصلااهل درس نیست توروخدابگوچطور جذبش کنم طرف درس خوندن دلم میخواد دراینده یه فردتحصیل کرده باشه وموفق جزوارزوهامه خیلی برام مهمه  من هروقت ازقانون جذب استفاده میکنم دیر به هدفم میرسم مثلا چندسال بعد شما میدونین علتش چیه گلم

خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن  
سلام عزیزم تاپیکت رودیدم ازت راهنمایی میخوام پسرم دهم ریاضی واصلااهل درس نیست توروخدابگوچطور جذبش کن ...

سلام عزیزم 

باید برای خواسته هات زمان تعین کنی تا سر همون زمان بدستش بیاری مثلا بگی خدایا شکرت که در سال تحصیلی ۹۹ پسرم شاگرد اول شده وبرای پسرت بیشتر خودش باید کار کنه یعنی خودش از جملات تاکیدی مثبت به زبان حال استفاده کنه شما باید از این جملات جوری استفاده کنید که به خودتون برگرده مثلا اگر شما بگی خدایا شکرت که پسرم عاشق درسه این بیشتر به خودتون برمیگرده باید خودتون رو به عنوان یک مادری تصور کنید که پسرش روز به روز موفق تر میشه و شما بهش افتخار میکنید مثلا یه صحنه ای رو که دوس داری برای پسرت در آینده پیش بیاد رو تصور کن ولی بیشتر تمرکزت روی خودت باشه یعنی خودتو کنارش تصور کن و مثلا همه بهت بابت پسرت تبریک میگن و تو خیلی خوشحال بابت این موفقیتش اون صحنه رو با تمام جزیات و باذکر مکان و زمان تصور کن و باید تصورت انقدر عمیق باشه که بعد چند دقیقه که به خودت اومدی یهم ببینی چند دقیقه اس که لبخن زدی و از درون واقعا خوشحال شدی

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
سلام عزیزم  باید برای خواسته هات زمان تعین کنی تا سر همون زمان بدستش بیاری مثلا بگی خدایا شکرت ...

مرسی گلم جواب دادی چن روز تمرین گنم وبعددیگه بهش فک نکنم

خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن