2777
2789
عنوان

آموزش جذب و قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 50 پست

عزیزم گفتی که خیلی راحت با قانون جذب رشته ودانشگاهی که دوست داشتی قبول شدی!منظورت از راحت چی هست؟!خواهرمنم درارزوی پزشکیه ولی زیاد نخونده.البته هنوزم وقت داره.میتونه با جذب والبته تلاش قبول بشه؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گفتی که خیلی راحت با قانون جذب رشته ودانشگاهی که دوست داشتی قبول شدی!منظورت از راحت چی هست؟!خو ...

شرمنده عزیزم من دیر جواب دادم نت نداشتم 

من خودم عشق پزشکی بودم و از بهمن شروع کردم و به لطف خدا و با استفاده از اصول جذب تونستم با یه رتبه خوب پزشکی قبول بشم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
شرمنده عزیزم من دیر جواب دادم نت نداشتم  من خودم عشق پزشکی بودم و از بهمن شروع کردم و به لطف خ ...

خواهش میکنم عزیزم.من خودم تازه پیامت رودیدم.

چه عالی!ازبهمن شروع کردی وپزشکی اوردی!تبریک میگم.

عزیزم میشه خلاصه وار بگی چیکارکردی که ازبهمن شروع کردی وپزشکی اوردی؟!هم اَیوه درس خوندنت بگو وهم شیوه استفاده از قانون جذب!

آبجی منم کنکوریه ومثلا پزشکی میخواد ولی درس نخونده تاحالا وکلا ناامیده.گفتم شاید توصیحاتت بدردش بخوره

من به صورت نیمه ای برنامه ریزی کردم یعنی نیمه اول اسفند یه برنامه نیمه دوم اسفند هم یه برنامه ......همین طوری تا روز کنکور و واسه درسایی مثل ادبیات اصلن توضیحات رو نخوندم و فقط تست کار کردم و مثلن دینی رو فقط خوندم و اصلن تست نزدم دروس اختصاصی هم بیشتر از دروس عمومی خوندم

راجع به قانون جذب هم اینکه اصلن به خودم استرس نمی دادم و خیلی به خودم امید وار بودم نه که اعتماد به نفس کاذب داشته باشم فقط نا امید نمیشدم و یه ساعت هایی از روز رو به این اختصاص میدادم که خودم تو لباس پزشکی تصور کنم و از کاینات و البته خدا راجع به اینکه تونستم پزشکی قبول بشم شکر میکردم و به حرفای دیگران هم اصلن توجه نمیکردم و الته اینم بگم که ساعتی رو که به درس خوندن اختصاص میدادم به رویا پردازی نمیگذروندم و اگه مدرسه میرفتم میانگین۶ ساعت و روز های تعطیل میانگین۱۱ساعت درس میخوندم 

چقدر خوب ک حداقل تو این سایت کسایی رو پیدا کردم که منو میفهمن تا حالا سعی کردی به چیزهایی ک تو قرآن نوشته ربطش بدی؟

به نظر من قانون جذب توکل و اعتماد به خدا به معنای واقعیه

راستی کتابایی هم در این باره خوندی؟

چقدر خوب ک حداقل تو این سایت کسایی رو پیدا کردم که منو میفهمن تا حالا سعی کردی به چیزهایی ک تو قرآن ...

قرآن حرف خداست و خدا خودش هم کاینات و جذب رو برای انسانها قرار داده تا به آرزو هاشون برسن و قانون جذب چیزی غیر از خدا نیست

من فقط کتاب راز و معجزه رو خوندم و بیشتر خودم کار کردم

قرآن حرف خداست و خدا خودش هم کاینات و جذب رو برای انسانها قرار داده تا به آرزو هاشون برسن و قانون جذ ...

کتابایی که معرفی میکنم پیشنهاد میکنم بخونی

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

برای ان به سوی تو می ایم از جی پی واسوانی

سلام عزیزم، مرسی که تاپیک فوق‌العاده ات رو بهم معرفی کردی 😘

من یه سری سوال برام پیش اومد:

مثلا خواسته من داشتن یه خونه واسه خودمه

طبق گفته هات در مرحله اول باید خونه ای که می‌خوام رو تصور کنم؟! انگار که دارمش و دارم توش زندگی میکنم؟!

بعد خداروشکر کنم بابت داشتنش؟!

مدت زمان تصوراتم چقدر باشه؟! مثلا یک ساعت اختصاص دادم به جذب تو همین یه ساعت هم بخوام هم تصور کنم خودمو در اون حالت بعد انگار ک بدستش آوردم شکرگزاری کنم؟!

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫
سلام عزیزم، مرسی که تاپیک فوق‌العاده ات رو بهم معرفی کردی 😘 من یه سری سوال برام پیش اومد: مثلا خو ...

خواهش میکنم عزیزم

کاملن درسته هر زمانی از روز رو میتونی بهش اختصاص بدی ولی اول صبح و شب هنگام خواب در حالت خواب و بیداری خیلی تاثیرش بیشتره 

از جملات تاکیدی به زبان حال هم استفاه کن

این جمله رو با خودت تکرار کن : خدایا شکرت که من دارم توی خونه بزرگ و خوشگل خودم زندگی میکنم

برای تحقق آرزو هات باید ایمان قلبی داشته باشی 

خواهش میکنم عزیزم کاملن درسته هر زمانی از روز رو میتونی بهش اختصاص بدی ولی اول صبح و شب هنگام خواب ...

عالی بود عزیزم

امیدوارم منم جواب بگیرم

خدایا شکررررت بخاطر همه ی خوبی ها نعمت هات😍🥰میشه برام دعاکنید🌹😊