2777
2789
عنوان

اگر خواهرشوهرتون زیرپوستی اذیتتون کنه چکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر من از همممممممممه چیز ایراد میگیره و هر عیبی رو جلو همه ب زبون میاره

خیلی بدم میاد از این اخلاقش

مثلا تو بارداریم جلو شوهرم گفت چقد پوستت لک اورده

یا ب شوهرم میگه قد زنت کوتاهه

پارسال سایه ابرو زدم تادید یه عیب روش گذاشت.

بعد دیگه تصمیم گرفتم جوابشو بدم.

موهامو رنگو مش کرده بودم جلو جاریام بهم گفت نشونم بده ببینم چ شکلیه گفتم نه بابا ولش کن الان میبینی یه ایرادی روش میذاری

یهو جا خورد گفت خودت باید خوشت بیاد ب من چ عیب بذارم😁

بعد اون دیگه هیچوقت راجع من نظر نداده 

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
اوف خوش به حالت زیر پوستیه   واییییی نگو که زخمم سوخت

رو پوستی هم داره ولی بیشترش زیر پوستیه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

من خودمو قاطی عقده بازی بقیه نمیکنم ولی اگه متوجه شم ک عمدا میخواد منو آزار بده چنان ریلکس و بی تفاوت نگاش میکنم ک هرچی تیر میزنه ب سنگ بخوره

کلا خونسردی خاصی دارم تو این مواقع ک برای دیگران آزاردهنده اس واسه همین سر ب سر من نمیذارن 

اگه واقعا به قصد اذیت کردن شما باشه و شما هم مطمئن باشید ، باز هم اذیت نمیشی؟

نه اخه چرا بايد اذيت بشم 

ببخشيدبه نظرم خيلي مسخره اومد 

مثلا من به قصد اذيت كردنتون بد نگاه كنم بهت شما اذيت ميشي؟ميگي انقدر بد نگاه كه كه چشات چپ بشه حالا اينم همينطور وقتي ميدوني قصدش اذيت كردنته واسه چي ناراحت ميشي 

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

یه لبخند ملیح میزنم بش که یعنی حرفش اندازه سر سوزنم واسم مهم نیست.هرچقدر میخواد خودشو بکشه.خودتو واسه خاطر حرف و رفتارای چرت اطرافیان ناراحت نکن.هر کسی لیاقت و ارزش ناراحت کردن خودت رو نداره.سعی کن بیخیال باشی.اونوقت طرفم میفهمه حرفش کار ساز نبود بدتر میسوزه.

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

چرا همتون به فکر تلافی کردنین؟🙄

خانواده خودت و خانواده شوهر جزء جدا نشدنی زندگیتن پس چه بهتر که با هم مسالمت آمیز زندگی کنید

اگه رفتارش درست شدنی نیست خب پس شاد باش و بیخیال.اینطوری خودشم بیخیالت میشه و از رو میره.

اگه هم جدیدا اینطوری شده و دختر خوبیه سعی کن بهش محبت کنی

دشمن ترین آدما هم با محبت دوستت میشن🥰