2777
2789
عنوان

بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اپیدورال بودم.هر سوالی داری بپرس تا جواب بدم

کدوم بیمارستان عزیزم؟ این تو رگی ک میگن با اپیدورال فرق داره..دکتر گفت فرق داره ..حالا من نمیدونم چجوریه😢

تو رگیشو نمیدونم، ولی ی اسم دیگس شنیدم، ک میشه همون بی حسی نخاع ب پایین، ک زایمان راحتیه

منم نشنیده بودم..این بیمارستانی ک میخام برم اپیدورال رو همیشه انجام نمیدن ولی تو رگی روگفت انجام میدیم

بله من انجام دادم زایمان بدون درد و خیلی راضی بودم خداروشکر بیمارستان امام حسین من تعریفی نشنیدم ازش ...

شما ب همین روش تزریق تو رگی زایمان کردین؟ یااپیدورال؟ چون باهم فرق دارن.تو رگی رو میگن ب دست تزریق میکنن.نمیدونم چیه

اره زایمان اولم بود. نه اصلا هیچی حس نمیکردم. حتی اخراش بود میخاستم برم دسشویی که پرستارم نزاشت.گف ...

شمااپیدورال بودی یا همین روشی ک میگن  تو رگی بودی؟؟

منم تعریفشو شنیدم..از شهرستان میام.یکی دوبار کلا پیشش رفتم ک برا زایمانم بیاد..شماهم دکترتون بیمارست ...

اره میاد. من اسم دکترتو شنیدم ولی نمیدونم چجوریه.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
شما ب همین روش تزریق تو رگی زایمان کردین؟ یااپیدورال؟ چون باهم فرق دارن.تو رگی رو میگن ب دست تزریق م ...

آره من روش تزریقی رو انجام دادم و راضی بودم

اپیدورال نخاعی هست و من همسرم راضی نبود به دلیل اینکه اتفاقی تو یکی از اقواممون افتاد که ترسیده شدیم

ولی تزریقی خوبه 

به این صورت که شما باید ۴-۵ سانت دهانه رحمت باز بشه بعد بهت تزریق میکنن و تا زمان زایمان دیگه متوجه نمیشی

شما ب همین روش تزریق تو رگی زایمان کردین؟ یااپیدورال؟ چون باهم فرق دارن.تو رگی رو میگن ب دست تزریق م ...

پیشنهاد میکنم حتما انجام بده راحت زایمان میکنی

دوست من اگه دکترت زایشگاه موسی بن جعفر یا سینا هست بری هم عالیه 

آره من روش تزریقی رو انجام دادم و راضی بودم اپیدورال نخاعی هست و من همسرم راضی نبود به دلیل اینکه ا ...

واقعا؟ پس تاثیر داره و درد رو از بین میبره..خیلی ممنون خیالم راحت شد.چون من روش تزریقی رو نشنیده بودم تعریفشو اصلا..فقط اپیدورال میدونستم چیه.ازروش تزریقی میترسیدم ک یموقه دردو ازبین نبره و متوجه بشم