2777
2789
عنوان

بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 45 پست
پیشنهاد میکنم حتما انجام بده راحت زایمان میکنی دوست من اگه دکترت زایشگاه موسی بن جعفر یا سینا هست ب ...

اره انجام میدم ان شاالله ک تاثیر داشته باشه...هست ولی بیمه منو قبول نمیکنن هزینههاشون زیاد میشه😥براهمین میخوام برم امام حسین..نیمه خصوصیه..

واقعا؟ پس تاثیر داره و درد رو از بین میبره..خیلی ممنون خیالم راحت شد.چون من روش تزریقی رو نشنیده بود ...

بله خیلی تاثیر داره حتما استفاده کن ولی از روش نخاعی رو اصلا رضایت نده تا ۵ سانت که دهانه رحمت باز بشه بعد بهت تزریق میکنن و تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحظه ی زایمان ک بچه بیاد هم دردش رو متوجه نشدین؟

تا زمانی که بچه میخواد به دنیا بیاد و اومده تو کانال زایمان و سرش پایین کامل درد اون لحظه رو که متوجه میشی درد به دنیا اومدن بچه و اصلا دست خودت نیست و بهت زور میاد خودتم حتما همکاری کن اصلا دادوبیداد نکن فقط ذکر بگو و نفسای عمیق بکش من خودم تنها کسی بودم که اصلا تو زایشگاه سروصدا نکردم 

تا زمانی که بچه میخواد به دنیا بیاد و اومده تو کانال زایمان و سرش پایین کامل درد اون لحظه رو که متوج ...

اوه..

من فکر میکردم ک لحظه ای ک بچه بیاد هم دردش رو متوجه نشدی.اخه دردش زیاده حتما دیگه..چون یه بچه میاد بیرون😭فک میکردم تزریق کنن دردشو دیگ متوجه نمیشم فقط حس میکنم ک بچه میاد😥

دوستم اپیدورال انجام داده دیروز..میگه لحظه ای ک بچه میاد فقط متوجه شدم ک داره میاد و زور میاد بهم😑ولی دیگ میگه درد زیاد نداشتم قابل تحمل بود اون لحظه

منم فکر کردم روش تزریقی هم همینطوره😢

چه خوب خیلی مناسبه دختر ... با اتاق خصوصی؟؟؟ من ۵ میلیون هزینه ام شد    

نه هنوز اتاق خصوصی نگفتم..فقط رفتم بیمارستان و تحت نظر دکتر رفتم..بعد از بیمارستان پرسیدم گفتن روش تزریقی با بیمه سلامت میشه1 و600

شما خصوصی رفتین درسته؟

اوه.. من فکر میکردم ک لحظه ای ک بچه بیاد هم دردش رو متوجه نشدی.اخه دردش زیاده حتما دیگه..چون یه بچه ...

نه عزیز من تخت کنار خودم از روش اپیدورال نخاعی استفاده کرده بود اینقدر موقع زایمان اذیت شد که نگو خیلی سر و صدا زور میزد خیلی از من بیشتر ... آستانه تحمل هر شخصی فرق داره میخوای مامان بشی الکی که نیست

روش تزریقی عالیه بازم هرطور خودت دوست داری اون موقعی که میخواد به دنیا بیاد سریع تموم میشه و بعدش عالیه که نی نی رو میبینی دختر یا پسر؟؟؟

نه هنوز اتاق خصوصی نگفتم..فقط رفتم بیمارستان و تحت نظر دکتر رفتم..بعد از بیمارستان پرسیدم گفتن روش ت ...

آره من خصوصی رفتم راضی ام بودم خداروشکر 

راستی خرما هم ببر حتما بعد زایمانت اولین چیزی که میخوری خرما بخور نه شیر و پنیر

نه عزیز من تخت کنار خودم از روش اپیدورال نخاعی استفاده کرده بود اینقدر موقع زایمان اذیت شد که نگو خی ...

اره براهرکسی فرق داره😢لحظه ای ک بچه بیاد زیاد طول نمیکشه یعنی؟ مثلا 5 دقیقه ای تموم میشه؟😭

پسر هس عزیزم..خیلی استرس دارم امروز کلی گریه کردم از ترس