2777
2789
عنوان

بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اپیدورال بودم.هر سوالی داری بپرس تا جواب بدم

کدوم بیمارستان عزیزم؟ این تو رگی ک میگن با اپیدورال فرق داره..دکتر گفت فرق داره ..حالا من نمیدونم چجوریه😢

تو رگیشو نمیدونم، ولی ی اسم دیگس شنیدم، ک میشه همون بی حسی نخاع ب پایین، ک زایمان راحتیه

منم نشنیده بودم..این بیمارستانی ک میخام برم اپیدورال رو همیشه انجام نمیدن ولی تو رگی روگفت انجام میدیم

بله من انجام دادم زایمان بدون درد و خیلی راضی بودم خداروشکر بیمارستان امام حسین من تعریفی نشنیدم ازش ...

شما ب همین روش تزریق تو رگی زایمان کردین؟ یااپیدورال؟ چون باهم فرق دارن.تو رگی رو میگن ب دست تزریق میکنن.نمیدونم چیه

اره زایمان اولم بود. نه اصلا هیچی حس نمیکردم. حتی اخراش بود میخاستم برم دسشویی که پرستارم نزاشت.گف ...

شمااپیدورال بودی یا همین روشی ک میگن  تو رگی بودی؟؟

منم تعریفشو شنیدم..از شهرستان میام.یکی دوبار کلا پیشش رفتم ک برا زایمانم بیاد..شماهم دکترتون بیمارست ...

اره میاد. من اسم دکترتو شنیدم ولی نمیدونم چجوریه.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
شما ب همین روش تزریق تو رگی زایمان کردین؟ یااپیدورال؟ چون باهم فرق دارن.تو رگی رو میگن ب دست تزریق م ...

آره من روش تزریقی رو انجام دادم و راضی بودم

اپیدورال نخاعی هست و من همسرم راضی نبود به دلیل اینکه اتفاقی تو یکی از اقواممون افتاد که ترسیده شدیم

ولی تزریقی خوبه 

به این صورت که شما باید ۴-۵ سانت دهانه رحمت باز بشه بعد بهت تزریق میکنن و تا زمان زایمان دیگه متوجه نمیشی

شما ب همین روش تزریق تو رگی زایمان کردین؟ یااپیدورال؟ چون باهم فرق دارن.تو رگی رو میگن ب دست تزریق م ...

پیشنهاد میکنم حتما انجام بده راحت زایمان میکنی

دوست من اگه دکترت زایشگاه موسی بن جعفر یا سینا هست بری هم عالیه 

آره من روش تزریقی رو انجام دادم و راضی بودم اپیدورال نخاعی هست و من همسرم راضی نبود به دلیل اینکه ا ...

واقعا؟ پس تاثیر داره و درد رو از بین میبره..خیلی ممنون خیالم راحت شد.چون من روش تزریقی رو نشنیده بودم تعریفشو اصلا..فقط اپیدورال میدونستم چیه.ازروش تزریقی میترسیدم ک یموقه دردو ازبین نبره و متوجه بشم