2777
2789
عنوان

بیبی چک

127 بازدید | 11 پست

من امروز دوبار بیبی چک استفاده کردماولی مثبت شد چون تعجب کردم چطور ممکنه اخه پیشگیری داشتیم دو ساعت بعد باز امتحان کردم منفی شد 

چطور ممکنه وکدومش درسته ؟ 

البته موردپریودم نرسیده هنوز

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بيبي چك هم بيبي چكاي قديم

اره والا خودمم دارم شاخ در میارم !!! حالا به شوهرم میگم اولیش درست بود دومیش غلط میگه کاش درست باشه خودش بچه دوست داره ولی من اصلا الان دلم نمیخواد 😭😭😭

اره والا خودمم دارم شاخ در میارم !!! حالا به شوهرم میگم اولیش درست بود دومیش غلط میگه کاش درست باشه ...

منم دو ماهه پريود نشدم بي بي زدم منفي بود رفتم امپول زدم كه با شه نشد نكنه حامله باشم 😱

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
منم دو ماهه پريود نشدم بي بي زدم منفي بود رفتم امپول زدم كه با شه نشد نكنه حامله باشم 😱

شما چند وقته ازدواج کردین ؟ والا من قبلا کیست داشتم خیلی دیر به دیر پریود میشدم میخوام بگم گاهی عادی نشونه بارداری نیس 

ولی میتونی یه ازمایش خون بدی 

شما چند وقته ازدواج کردین ؟ والا من قبلا کیست داشتم خیلی دیر به دیر پریود میشدم میخوام بگم گاهی عادی ...

٦ساله رفتم سونو كيست نداشتم گفت يكم تنبلي تخمدان داري

فكرشو بكن اخر شبي بخواي تو بغل عشقت بخوابي😴بعد يه وروجك بياد بينتون و نزاره از اون حرص شيريناس كه نميدوني بخندي يا گريه كني😭😁
٦ساله رفتم سونو كيست نداشتم گفت يكم تنبلي تخمدان داري

اره ممکنه برای اونم باشه حالا اگه به طور جدی بچه میخواید تحت درمان باشی باردار میشی البته 

اره ممکنه برای اونم باشه حالا اگه به طور جدی بچه میخواید تحت درمان باشی باردار میشی البته 

ي دونه بچه دارم خدارشكر

خدا حفظش کنه برات من ندارم ولی حالا حالا ها دلم نمیخواد  اخه‌ تو این شزایط اقتصادی برام سخته

مرسي عزيزم