2777
2789
عنوان

جواب سلفری

217 بازدید | 25 پست

خدارو هزاااااران مرتبه شکر خدایا تاحالا که خودت پشتم بودی بقیشم تنهامون نگذار 

جوابش خوبه سالمه 

انشاالله همه منتطرا چشمشون روشن بشه به حق علی همه بچه هام عاقبت بخیر

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسکام خوب بود ولی هرمون بتای خونم بالا بود گفت مشکوک سندرومه از بده توی تاپیکای قبلم هست

خداروشکر انشاله به سلامت بیاد بغلت

آزمایشش چطوره اسی همون خونه؟ 

جنسیت بچه تو گفت؟ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خداروشکر انشاله به سلامت بیاد بغلت آزمایشش چطوره اسی همون خونه؟  جنسیت بچه تو گفت؟

ممنون عزیرم اره خونه جنسم گفت پسره

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
ریسکام خوب بود ولی هرمون بتای خونم بالا بود گفت مشکوک سندرومه از بده توی تاپیکای قبلم هست

انشاالله نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
ممنون عزیرم اره خونه جنسم گفت پسره

انشاله خدا حفظش کنه منم شنبه میرم برای ان تی ولی دلم میخاد برای جنسیت سل فری هم بدم که هنوز دودلم و تصمیم نکرفتم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️