خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرت سعی میکنه یه کار خاصیو بکنه البته یه کار حساس و شاید نشدنی که بیشتر باعث مخالفت و یا بحث با شما میشه .... یه کار نشدنی که دنبالش اختلاف و ناراحتی هستش و ممکنه باعث آسیب و بهم ریختگی بشه (نمیدونم سعی میکنین چیو به هم ثابت کنین ولی شدنی نیست دنبالش ناخوشی هست ) صدقه بده و یه طرفتون کوتاه بیایین
اره الان سر یه قضیه ای یک ماه درگیریم ولی من دو روزه کوتاه اومدم و قبول کردم چرا امشب این خواب رو د ...
قرار نیست زمان خواب دیدنش مشخص باشه محتوای خواب رو بیشتر در نظر بگیر کار نشدنی و خطر و شاید خیری به دنبالش نباشه صدقه بده بخیر بگذره و بحث در موردشو کنار بذارین
از کجا دیدی؟ منکه هرجارو نگاه کردم زده بود زنش میمیره بگو برم نگاه کنم
نوشته بود دل شکستی دارن یکیشون که شیشه شکسته
تازه من صددفعه خواب دیدم که دوقلو باردارم
کل فامیلم خواب دیدن اما باردار نشدم که
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
ببین از کجا اینارو میگی خیلی به موضوع من نزدیکه ما واسه یه عروسی میخوایم بریم تهران من راضی نبودم ...
وقتی برام توضیح میدن که چی شده حسمو کلا از دست میره نمیتونم برا بقیه ماجرا نظر بدم ولی حسم برا تفسیر خوابها درسته اگه بگم نرو شاید یکی ناراحتتون کنه میشه دخالت کردن تو مسئله شخصیتون اگه بگم برو هر اتفاقی بیافته شما به من اعتماد کردین و این اتفاق افتاده ... به منطق خودت اعتماد کن و صدقه بده خودت بر اساس میل خودت بدون جر و بحث تصمیم بگیر